Star-Light MBM-65FBL, frigider multicolor mic

Unii producători oferă frigidere de dimensiuni mici cu un design ceva mai deosebit și nu mă refer doar stil (modern/clasic/retro), ci și la combinațiile de culori. Veți găsi frigidere disponibile pe trei culori și cu specificații identice. Unul din acestea este Star-Light MBM-65FBL care are și un preț foarte bun. Evident că nu a fost conceput pentru a fi pus sub blat, însă fiecare îl instalează unde dorește și unde are loc. Este vorba de categoria de frigidere de tip mini bar (cum este Star-Light MBM-43FWH) care pot fi puse oriunde prin casă și puteți ține în el diverse gustări, băuturi sau altele.

Un aparat care arată bine poate fi montat într-un loc unde să iasă mai bine în evidență, plus că trebuie să fie aproape de voi ca să aveți acces ușor la el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Unii utilizatori aleg astfel de frigidere pentru că nu au nevoie de mai mult, fie că folosesc o ladă frigorifică pentru restul alimentelor, fie nu au loc mai mult în bucătărie sau poate că ar arăta urât un frigider foarte mare lângă mobilier.

Chiar dacă pornim de la faptul că este un aparat compact, tot este încăpător și se vede că are numeroase rafturi și suporturi, compartimentul pentru fructe și legume nu lipsește. Congelatorul poate să lipsească de la unele oricum, vorbim de un compartiment foarte mic cu performanțe modice.

Pentru o familie cu 3-4 membrii nu poate fi de ajuns, de aceea am și menționat că unii folosesc lăzi frigorifice care pot fi puse în altă cameră sau chiar în bucătărie dacă sunt cu lățime mică.

Să nu excludem congelatoarele care nu ocupă mult spațiu și poate că vă place ideea de compartimentare, adică să sortați puțin alimentele, însă fără dezghețare automată, la un moment dat va fi dificil să scoate pungile cu alimente (din cauza gheții).

Concluzie

Frigiderul acesta Star-Light MBM-65FBL este perfect pentru tineri și nu numai, poate fi mutat ușor, consumă puțin, nu este zgomotos, puteți alege culoarea preferată, însă nu există o variantă pe roșu cum am văzut la alte branduri.

Te-ar mai putea interesa