Star-Light MBM-43FWH, frigider tip minibar

În cazul în care vreți o soluție pentru o pensiune sau o cabană vă recomand un frigider de tip minibar precum Star-Light MBM-43FWH. Acesta se evidențiază prin faptul că are dimensiuni reduse și o eficiență energetică bună.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător cunoscut în țara noastră. Din imaginea de alături se poate observa că aspectul exterior e minim și că la interior are un raft.

Păreri pro și contra

Modelul MBM-43FWH de la Star light e unul cu clasa F de eficiență energetică, lucru care presupune un consum anual de 106 kWh, iar pe zi de 0,3 kWh. Aceste valori de consum sunt unele aproximative, consumul depinzând de temperatura ambientală.

  • Ușa e una de tip reversibil
  • Dezghețarea e automată
  • Consumul de curent e redus
  • Dimensiunile sunt reduse, la fel și greutatea (15 kilograme)

Producătorul menționează că aparatul poate fi pus și în camerele destinate odihnei deoarece are un nivel redus de zgomot. Din păcate, acest lucru nu-l recomand deoarece zgomotul e precum la oricare alt frigorific. Asta deoarece nivelul de zgomot e de 42 decibeli.

În privința caracteristicilor tehnice trebuie să scriu că acest model are dimensiuni de 50x47x45 îxlxa cm, iar greutatea e de 15 kg (după cum am scris mai sus).

Per ansamblu, un mic frigorific precum Star-Light MBM-43FWH e pentru acele persoane care doresc un frigider pentru birou sau concediu. O să poți pune la rece lucruri perisabile pentru care nu e necesar un aparat mai mare.
Evident că la aparate mici și consumul de curent e unul proporțional de mic. Am scris mai sus că e vorba despre 0,3 kWh pe zi.

Te-ar mai putea interesa