Star-Light MBM-48RBL, frigider mic și ieftin

Frigiderele de tip minibar sunt cele mai compacte aparate frigorifice de pe piață, iar unele vin chiar fără congelator. Star-Light MBM-48RBL este modelul prezentat jos și are un compartiment mic pentru alimente congelate. Față de alte branduri, acesta oferă un design retro pe diverse culori, iar prețurile sunt acceptabile. Dacă nu vă place pe negru, aveți alternative pe bej sau roșu. Ar mai și și frigiderele de dimensiuni mai generoase cu design similar sau chiar cu design clasic – Star-Light MBM-43FBL.

Are un design simplu la exterior și un mâner care iasă bine în evidență (ar mai fi și cel pe lateral dacă cel gri nu vi se are prea comod). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt puțini utilizatori care și-ar dori un astfel de frigider, dar sunt și cei care nu au o familie numeroase și ar vrea un astfel de model pentru sucuri și câteva alimente. Reprezintă o soluție și pentru cei care stau în chirie.

Frigiderul are un volum modest de 47 litri care poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. În imaginea prezentată nu se vede cam ce se poate pune în el, dar e loc pentru 2-3 kg fructe/legume, o sticlă mare de suc, 2 beri, alimente diverse și chiar înghețată (la cornet sau pe băț).

Controlul temperaturii se face mecanic și acel buton este destul de vizibil, aveți posibilitatea chiar să opriți aparatul. Fiind pe piață de ceva timp, veți vedea numeroase păreri și recenzii cu acesta, indiferent de care culoare discutăm, pentru că specificațiile tehnice sunt identice (pot fi diferențe de preț la alte culori datorită stocului sau cererii).

Concluzie

Star-Light MBM-48RBL are un consum anual foarte scăzut, adică undeva la 100 kWh, iar pe zi este de numai 0.15 kWh. Vorbim de o clasă energetică decentă și chiar dacă nu este cea mai grozavă, nici nu veți vedea alta pe paratele frigorifice mici. Doar aparatele frigorifice mari au nevoie de No Frost, izolație mai bună și multe alte sistem de răcire uniformă, iar la acelea chiar nu este influențat prețul atât de mult.

Te-ar mai putea interesa