Star-Light MBM-43FBL, frigider mic de tip minibar

Frigiderele mici pot fi destul de încăpătoare iar modelul de jos este un bun exemplu. Star-Light MBM-43FBL este varianta pe negru, dar puteți alege și cea pe alb dacă vi se pare că nu se asortează cu nimic sau iasă prea mult în evidență. Voi decideți cum doriți să puneți alimentele, însă producătorul a ales să pună alimentele pe raft, legume și fructele jos cât timp nu este acel sertar și băuturile pe ușă. E loc chiar și pentru înghețată în acel mic compartiment care ține locul unui congelator sau poate aveți 1-2 pungi de legume care vreți să le țineți la rece.

Mai sunt și alți producători ca oferă soluții mici, chiar și cu un design Retro (cel de jos fiind clasic). Star-Light MBM-48RRE este un astfel de model și nu este pe negru, ci pe roșu dar sunt și alte variante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Volumul său este unul modest după cum se vede, adică este de 43 litri. Există soluții mai voluminoase dacă spațiul și bugetul permit. În general, frigiderele puțin mai mari nu ocupă mai mult spațiu, fiind doar mai înalte, dar depinde de ce volum discutăm. Ușa este reversibilă, dar nu cred că veți schimba balamalele că doar nu veți așeza frigiderul într-un colț.

Poate fi mutat cu ușurință de o persoană și îl puteți ține chiar sub o măsuță, poate că nu aș alege să-l pun în dormitor (dacă stați în chirie și aveți nevoie de un frigider mic pentru câteva alimente) deoarece nivelul de zgomot nu este foarte scăzut.

Temperatura se setează ca și la restul, adică manual, iar butonul se află la interior (există și opțiunea de oprire).

Concluzie

Star-Light MBM-43FBL are un consum de energie atât de mic, că nici nu se observă pe factură. Nu are nevoie de sistem de răcire avansate sau mai știu eu ce funcții, este de ajuns ce oferă în acest buget. Totuși, raportul volum/preț este mai bun în cazul variantelor mai mari, însă cred că vă limitați la un anumit buget și de aceea nu ar avea sens să discutăm despre soluții mai scumpe.

Te-ar mai putea interesa