Star-Light MBM-48RRE, frigider minibar roșu

Cele mai mici frigidere sunt cel de tip minibar, iar în imaginea de jos aveți unul. Este vorba de Star-Light MBM-48RRE care este prezent pe piață de ceva timp și chiar și alte culori dacă nu vă place pe roșu, adică pe bej și negru. Acesta are un design interesant și cred că o să vă placă foarte mult. Evident că nu va ține locul unui frigider clasic deoarece este mic, dar este perfect pentru a ține băuturi sau mici gustări la rece. Dacă stați undeva în chirie și nu petreceți mult timp pe acasă, un astfel de aparat poate fi de ajuns.

Prețul să este mai mult decât satisfăcător în la variantele mici nu avem cel mai bun raport volum/preț. Sunt și modele cu vreo 200 de lei mai scumpe și oferă un volum dublu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Volumul acestui aparat este de 48 litri și chiar dacă nu pare a fi mult, aveți la interior un compartiment special pentru alimente congelate, două suporturi pe ușă și un raft la mijlocul frigiderului. Se pot pune numeroase băuturi la interior dar și alimente. Pentru o persoană, poate fi de ajuns însă pentru două vorbim de un aparat cu volum dublu.

Controlul temperaturii se face manual, iar termostatul se află la interior. Tot manual este și sistemul de dezghețare, dar nu putem avea așteptări prea mari la alte specificații. Atunci când te interesează o soluție accesibilă, trebuie să acceptați că anumite dotări nu pot fi prezente pe el.

Poate fi mutat cu ușurință datorită dimensiunilor reduse, arată bine oriunde v-ați decide să-l instalați și nu consumă multă energie. Dacă pe bej s-ar potrivi mai bine, atunci vă recomand Star-Light MBM-48RBE.

Concluzie

Altfel discutăm când vorbim de modele mari care doresc să impresioneze la anumite capitole. Star-Light MBM-48RRE este un frigider mic simplu care nu dorește și impresioneze la multe capitole, dar nici nu puteți avea pretenții. Acest model a fost conceput pentru cei care vor o soluție mică și accesibilă, în care să nu puneți foarte multe alimente.

Te-ar mai putea interesa