Star-Light HAT-260SS, hotă incorporabilă pe inox

Star-Light HAT-260SS e o hotă de tip telescopică disponibilă la un cost mic și cu o putere maximă de absorbție de 329 mc/h. Vine de la un brand românesc, iar motivul pentru care e una dintre cele mai vândute hote e faptul că are o fiabilitate foarte bună (garanția e una de 2 ani extensibilă la 4), performanțele ok și aspectul premium. Pe scurt, se adresează celora care vor să-și amenajeze o bucătărie modernă pe puțini bani sau poate v-ar plăcea una puțin diferită (Star-Light HAD-190DBL).

Modelu HAT 260SS vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat cu consum redus de curent și eficiență bună la absorbție. Din imaginea alăturată puteți vedea că e un aparat elegant.

 

Merită sau nu merită cumpărată?

Pe partea de specificații se recomandă cu două motoare care au o putere de absorbție de 193-329 mc pe oră. Lungimea e de 60 centimetri, iar în acest fel o să o poți amplasa unde dorești.
Filtrul e unul din aluminiu, iar eficiența acestuia e clasa E. Fiind realizat din acest material înseamnă că o să vă fie mai ușor să-l curățați. E foarte bine că filtrul e de aluminiu deoarece așa nu trebuie să vă pierdeți timpul cu achiziționarea de filtre noi, pe acesta doar îl spălați. (Poate fi înlocuit cu filtru din carbon FCA-22 care-i mai bun.)
Nu putem spune că e un aparat excesiv de zgomotos întrucât nivelul de zgomot se situează între 61-65 decibeli.
Controlul e unul mecanic, iar viteza poate fi setată pe mai multe trepte.
Materialul din care e realizat e inox, și culoarea e aceeași, adică inox.
Unele persoane sunt interesate și de diametrul burlanului, acesta fiind de 120 milimetri.
Aparatul are un consum de 167 kW, consum căruia îi corespunde clasa F. Are și două lămpi de iluminare cărora le corespunde clasa G de eficiență la iluminare, având un consum de 2x40W.

Concluzie

Există mai multe motive pentru care te-ai orienta înspre o astfel de hotă incorporabilă, iar motivele ar fi faptul că arată bine, prețul mic, că are o fiabilitate bună și că are multe review-uri pozitive.

Deci, dacă ești interesat de un electrocasnic de tipul hotă atunci acesta ar fi recomandarea mea. Costul e unul foarte mic pentru un aparat făcut să țină peste 10 ani, fiind de îndelungă folosință.

Te-ar mai putea interesa