Star-Light DFV-188F, congelator alb mare

Congelatorul din imagine Star-Light DFV-188F este un model ceva mai mare decât restul, având un număr mai mare de compartimente. Acestea sunt de dimensiuni diferite, dar cele mari sunt suficiente și le vedem în partea de jos și nu sunt în partea de sus pentru că încărcarea lor trebuie să fie cât mai ușoară. Are un design foarte simplu pe alb, iar mânerul se află pe marginea ușii și nu se vede pentru că este unul integrat. Ușa se deschide ușor spre dreapta după cum se vede în imaginea de jos.

Raportul preț/ volum este foarte bun și veți vedea că nici nu prea merită să alegeți un congelator mic pentru că acel raport de care vă ziceam anterior, nu este cel mai grozav. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noua clasă energetică evidențiază mai bine consumul aparatului, dar nu trebuie să vă descurajeze o clasă energetică F. Cam toate congelatoarele au clase energetice similare și numai frigiderele și combine oferă clase mai bune. Acum vedem mai bine care aparate sunt cu adevărat eficiente energetic, dar diferențele sunt foarte mici (nu sunt atât de vizibile pe factura de la energie). Ocupă la fel de mult spațiu ca și un frigider deoarece are o lățime de 60 cm, iar adâncime este chiar mică – 54 cm.

Păreri pro și contra

Este un model care poate v-ar interesa deoarece ofer o capacitate care se apropie de 200 de litri și numeroase sertare de dimensiuni mari. Termostatul reglabil poate fi accesat ușor fiind la interior în partea de sus și este unul rotativ. Consumul anual este foarte redus, adică vorbim de numai 246 kWh (dacă merge non-stop). Acest brand a oferit și oferă soluții foarte bune la prețuri atractive, motiv pentru care puteți pune pe lista de dorințe.

Star-Light DFV-188F este un aparat frigorific care vă poate fi de folos când faceți mai multe cumpărături sau poate aveți un frigider cu o singură ușor, adică care nu are congelator ori este foarte mic. Performanțele de congelare sunt mai bune pentru astfel de aparate și la altele vedem capacități de congelare chiar mai mari (depinde de buget).

Te-ar mai putea interesa