Star-Light FTTM-93RBL, frigider negru cu design modern

Frigiderul mic din imaginea de jos nu este un model cu design Retro, ci unul cu design modern. Star-Light FTTM-93RBL este modelul prezentat și este conceput pentru a fi pus oriunde, chiar și sub blat dacă vă permite spațiul. Vorbim de un aparat electrocasnic mic cu înălțime de 85 cm și acesta nu este singurul model oferit de acest brand. Probabil că vă place cum arată la exterior și îl puteți pune oriunde deoarece este mic și compact. Poate fi perfect pentru studenți și nu numai, deoarece de multe ori nu aveți nevoie de mult spațiu pentru alimente și congelatorul trebuie să fie modest.

Jos se poate vedea că are margini rotunjite, iar ușa are un mâner argintiu cu formă orizontală și nu verticală. Vedem și variante pe alte culori dacă vreți să asortați aparatul cu mobilierul sau alte aparate din locuință. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că are un preț mai mare decât alte frigider cu volum similar, însă nu sunt diferențe de preț atât de mari. Probabil că altele oferă mai mult volum în același preț, ținând cont că lățimea paratului este de 47 cm, dar și adâncimea trebuie luată în considerare (45 cm) Este un model standard cu design atrăgător și care nu trebuie incorporat, dar poate că unii dintre voi vă decideți să-l puneți undeva sub blatul de mobilier.

Din cei 93 de litri, congelatorul are destul de puțin (cum vedem la Star-Light MBM-65FWH) sau, mai bine zis, e vorba de un compartiment mic care poate fi accesat doar dacă deschideți un frigiderului. Frigiderele mici cu congelator au o singură ușă după cum se vede în imaginea de sus. La interior se văd cele 2 rafturi, 3 suporturi pe ușă, compartimentul pentru fructe și legume (este care se mai pot pune anumite alimente). Aveți loc pentru ouă și multe tipuri de alimente ori recipiente pe ușă.

Concluzie

Star-Light FTTM-93RBL are un control destul de simplu al temperaturii, care poate fi văzut după ce deschideți ușa aparatului. Consumul de energie este scăzut pentru acest tip e aparat și de aceea clasa F este cea potrivită.

Te-ar mai putea interesa