Star-Light MBM-65FWH, atuuri ale acestui minibar

Dacă vă trebuie un frigider mic pentru o cabană atunci recomand modelul Star-Light MBM-65FWH. Acesta intră în categoria minibar și are o capacitate de 65 litri. Consumul anual de curent e de 103 kWh, iar cel zilnic e undeva la 0,3 kWh.

Acest mic frigider are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are un design minim.
La exterior e simplu, iar pentru reglajul temperaturii are un buton rotativ în interior.

Păreri pro și contra

Modelul MBM-65FWH de la Star-Light are mai multe lucruri avantajoase, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează:
Consumul zilnic e de 0,3 kWh așa încât să fie suficient pentru o cabană unde aveți panouri solare sau ceva de genul.
Compartimentarea e una bine realizată, putându-se vedea din imaginea de mai sus că are două rafturi și tot atâtea pe ușă. Dacă aveți sticle atunci acela pot fi puse pe ușă.
Dezghețarea e una automată așa încât să nu trebuiască să vă bateți capul cu așa ceva.
Are dimensiuni reduse, fiind vorba despre dimensiuni 63x45x51 îxlxa cm.

Zgomotul e unul normal pentru un astfel de electrocasnic, adică de 41 decibeli. Nu va deranja, dar o să știți că e acolo.

Volumul e de doar 65 litri așa încât să puteți pune la rece doar lucruri esențiale.
Nu are congelator, dar în schimb are Chiller box. Acest lucru presupune o temperatură între 0 și 3 grade.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat mic cu consum redus. Poate fi util la o pensiune, o cabană, birou sau hotel.
Despre producătorul Star-Light trebuie să scriu că e unul românesc și că se evidențiază prin produse de calitate la prețuri accesibile.

Te-ar mai putea interesa