Star-Light FTTM-93RBE, frigider cu design retro

Frigiderul retro din imaginea de jos este cel pe bej, care face parte dintr-o serie interesantă și cred că o să vă placă. Dacă nu aveți așteptări mari de la el, atunci acesta ar fi modelul ideal. Star-Light FTTM-93RBE dorește să fie un frigider simplu, dar elegant cu specificații bune. L-aș recomand celor care nu au o familie numeroase, adică este ideal pentru două persoane, doar cu mențiunea că nu veți avea un congelator mare. Pe de altă parte sertarul pentru fructe și legume rămâne generos, dar și spațiul pe rafturi și pe suporturi este satisfăcător.

Când vorbim de un buget atât de mic, nu cred că mai are importanță ce dotări oferă. Pentru cei care vor un model de tip mini bar, Star-Light MBM-48RRE poate fi o alternativă pe roșu (sunt variante ca și în cazul de jos). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este un aparat frigorific destul de simplu care poate fi de folos chiar dacă nu este foarte mare. Poate că nu sunteți o persoană care gătește mult sau poate că gătiți imediat după ce faceți cumpărăturile, astfel că nu prea aveți ce să depozitați în frigider.

Volumul total al aparatului este de 93 litri, iar din acesta acel compartiment pentru înghețarea alimentelor are un volum modest. Doar frigiderele mai înalte au două uși, adică o ușă dedicată pentru congelator.

Consumul de energie este scăzut și de aceea vedem o clasă de eficiență atât de bună – A+. După noua etichetare, vorbim de o clasă F care reflectă mai bine consumul aparatului. Bineînțeles, aceste clase de eficiență sunt influențate de dotări și materialele folosite, astfel că nu putem ave pretenții foarte mari când ne uităm la aparate mici sau ieftine.

Concluzie

Star-Light FTTM-93RBE este modelul pe bej, dar voi puteți alege cel pe roșu sau negru, în caz că vreți să se asorteze cu alte aparate, mobilierul sau doar să iasă în evidență cumva. Prețul poate să fie influențat de culoare, însă diferențele nu pot fi atât de mari pentru că vorbim de un frigider accesibil (maxim 100 RON).

Te-ar mai putea interesa