Star-Light FTTM-113FWH, frigider cu înălțime mică

Sunt frigidere mici cu o singură ușă care le puteți folosi pentru a ține câteva alimente, băuturi sau chiar și produse congelate. Star-Light FTTM-113FWH este un astfel de model și îl puteți vedea în imaginea de jos. Este destul de încăpător și poate fi de ajuns pentru două persoane, iar alături puteți așeza congelatorul. Bineînțeles, înălțimea redusă a aparatului permite instalarea sa chiar și sub blat, însă este bine să verificați dacă aveți spațiu. Poate fi pus chiar și lângă mobilier, iar partea de sus este destul de spațioasă pentru a putea pune pe el.

Este vorba de un frigider destul de simplu care are un compartiment satisfăcător pentru o pungă cu alimente congelate, înghețată sau altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net total al acestui aparat este de 113 litri, dar are și acel compartiment pentru congelare de sus și unul pentru fructe/legume de jos. Puteți pune și o mulțime de sucuri sau bere în el pe suporturile ușii. Frigiderul propriu-zis este de 97 litri, restul aparține acelui compartiment de congelare mic. Rafturile sunt realizate din sticlă pentru ca lumina să ajungă în fiecare colț al aparatului, dar și întrețienerea lor este mai simplă (comparativ cu cele din sârmă de la vechile aparate).

Păreri pro și contra

Are un consum redus de energie, este destul de silențios, are un design plăcut, este încăpător și accesibil pentru ce oferă. Sunt multe motive pentru care merită ales, dar sunt și o mulțime de păreri pozitive ale clienților. Nu este necesar să optați pentru un brand de top, Star-Light oferă soluții cu un raport calitate/preț bun. Ușa este reversibilă pentru ca voi să puteți muta balamalele și tot mai multe aparate au mânere integrate sau au o formă care permit să fie mutate de pe o parte pe alta.

Temperatura se alege destul de ușor, termostatul fiind prezent la inferior în partea dreaptă. Star-Light FTTM-113FWH este unul dintre numeroasele frigidere oferite de acest brand și nu este de tip mini bar (doar pentru băuturi), adică puteți pune o mulțime de alimente.

Te-ar mai putea interesa