Star-Light FTTM-93FWH, model cu o ușă și clasa F

Nu toată lumea are nevoie de o combină frigorifică și aici ne ajută Star-Light FTTM-93FWH care e un frigider cu o ușă. Are o capacitate de 93 litri și clasa F de eficiență energetică datorită unui consum de 107 kWh pe an. E vorba de noua clasă de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu aspect minim așa încât să fie cât mai ușor de folosit. Nu se vede din această poză, dar aparatul are și conrtol mecanic pentru reglarea temperaturii.

Păreri pro și contra

Star-Light FTTM-93FWH oferă mai multe avantaje fiind așa de mic. Printre acestea se numără consumul energetic redus și că are un nivel de zgomot scăzut. Zgomotul e de 37 decibeli, adică foarte mic.
Dimensiunile sale sunt unele de 85x47x45 îxlxa cm, iar greutatea e una proporțională cu dimensiunile. Adică, discutăm despre 22kg.

Garanția standard a acestui produs e de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult.
Dacă nu știți prea multe detalii despre producător atunci trebuie să scriu că e unul român care e specializat pe electronice și electrocasnice.

Din păcate nu are congelator, dar are compartimente legume-fructe și chiller. Compartimentul Chiller are temperaturi cuprinse între 0 și 3 grade celsius.

Per ansamblu acest model e pentru o familie de maxim două persoane care vor să țină la rece o cantitate nu prea mare de alimente.
Ar fi o soluție numai bună și pentru cineva interesat de un aparat pentru o cabană ori camera unei pensiuni. În acest sens vor fi utile dimensiunile mici și consumul redus de electricitate.
E bun și pentru o familie de 3-4 persoane în cazul în care dorește un aparat suplimentar pentru uz ocazional… sau în special pe timp de vară.
Dacă vă interesează o alternativă de altă culoare sau cu alte caracteristici atunci aici găsiți câteva modele.

Te-ar mai putea interesa