Star-Light FTTM-113FSS, frigider clasa F cu o uşă

Pentru un mic apartament ori o garsonieră recomand un frigider cu o uşă precum Star-Light FTTM-113FSS. Acesta e unul modern cu un consum anual de energie de 136 kWh, motiv pentru care vine cu clasa F de eficienţă energetică. Are şi un mic compartiment congelator de 16 litri care trebuie dezgheţat manual.
Trebuie să scriu că aparatul nu are No Frost, dar partea de frigider e una care se dezgheaţă automat.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un aparat modern care e simplu de utilizat deoarece nu vine cu setări complicate. În privinţa setărilor trebuie să scriu că aparatul are control mecanic al temperaturii care e sub forma unei rotiţie amplasate în compartimentul frigider.

Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light FTTM-113FSS e unul cu o singură uşă, fiind una de tip reversibilă. Ace lucru înseamnă că deschiderea poate fi reglată înspre stânga sau dreapta.
Pe partea de compartimentare are frigider cu două rafturi şi 3 rafturi la uşă, iar pe partea de congelator are un compartiment. Frigiderul propriu-zis e unul care are şi compartiment fructe-legume.
După cum scriam, consumul anual e de 136 kWh, cel zilnic fiind de 0,37 kWh. Aceste valori trebuie să le luaţi cu aproximaţie deoarece consumul depinde de cum e setat termostatul şi de temperatura ambientală.
Dimensiunile sunt unele mici de 85x55x57 îxlxa cm. Nici greutatea nu e una mare, fiind vorba despre 27 kg… adică de foarte puţin.

Un astfel de frigider e numai bun pentru o cabană, un apartament cu o cameră sau alte locaţii unde nu se pune prea multă mâncare a rece. O alternativă ar putea fi acest Electrolux, însă doar dacă vreţi mai mult spaţiu.
Numele Star-Light e unul românesc care comercializează sub nume propriu produse electronice şi electrocasnice. E cunoscut pentru televizoarele, frigorificele şi produsele de climatizare foarte calitative şi la preţuri competitive.

Te-ar mai putea interesa