Electrolux LRS1DF39W, frigider cu design alb

Un frigider care o să vă placă este acest model Electrolux LRS1DF39W deoarece are un design plăcut pe alb, numeroase tehnologii și calitatea este superioară. Vorbim de un brand cu experiență în domeniu motiv pentru care merită pus pe listă. Trebuie să faceți o schimbare dacă nu ați fost mulțumiți de alegerea actuală și poate că nici nu aveți nevoie de congelator pentru el deoarece folosiți fie o ladă frigorifică, fie un congelator.

Nu este nevoie de un aparat mare cu un frigider ca cel de jos, puteți alege un frigider cu o singură ușă și interiorul este chiar generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un frigider cu astfel de dimensiuni oferă un volum de 388 litri, adică este destul de mult și poate va fi de ajuns pentru familia voastră. Bineînțeles, are sistem de dezghețare automat și nu sunt necesare alte tehnologii de răcire. Are o clasă energetică bună, adică consumul de energie este foarte scăzut. Pe an, acest model consumă numai 152 kWh, adică nici nu se va observa pe factura lunară de la energie. Nivelul de zgomot este destul de redus și mai că nici nu veți auzi aparatul în bucătărie, totuși, nu este cel mia silențios model de pe piață.

Cele două compartimente de jos pot fi destul de folositoare dacă vreți să conservați fructe, legume, brânzeturi sau alte alimente care nu pot fi puse pe rafturi ori suporturi.

Păreri pro și contra

Vine cu tehnologii ca DynamicAir (flux de aer uniform) și Optispace (spațiu mare pentru orice tip de recipiente sau vase). Are un raft metalic special pentru sticle, însă nu mă refer la sticle foarte mari și poate fi îndepărtat dacă nu-l folosiți. Rafturile sunt realizate din sticlă securizată pentru ca lumina de tip LED să ajungă în fiecare colț al aparatului, sunt ușor de curățat și rezistente la vase grele.

Electrolux LRS1DF39W are un preț ușor piperat în comparație cu concurența, doar că oferă mai multe dotări folositoare. Poate fi pus oriunde în bucătărie deoarece arată bine și ușa este reversibilă (balamalele pot fi mutate).

 

Te-ar mai putea interesa