Star-Light FRM-271NESS, congelator Total No Frost accesibil

Pentru cei care au un buget mare și cerințe mult mai mari, există congelatoare cu 7 compartimente, însă dimensiunilor lor variază. Star-Light FRM-271NESS are un preț foarte bun ținând cont că are sistem de răcire Total No Frost. Designul exterior este destul de simplu și ușa aparatului se deschide ușor cu ajutorul mânerului clasic vertical. Pe ușă este prezent chiar și un suport pentru pachete cu alimente de dimensiuni reduse.

Acest brand oferă numeroase soluții similare, adică nu trebuie să alegeți neapărat acesta (poate că vă place mai mult cele cu înălțime mai mică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Suprafața aparatului este pe inox și designul se asortează destul de ușor cu cel al altor aparate din bucătărie sau debara. Depinde și unde în veți pune, însă nu ocupă foarte mult spațiu deoarece poate fi comparat cu un frigider cu lățime de 60 cm. Sunt două sertare Big Box pentru alimente ceva mai numeroase și puteți pune aproape orice în el. Chiar dacă lăzile frigorifice oferă mai multă capacitate în acel preț, acum aveți posibilitatea să sortați alimentele, câștigați spațiu și nu trebuie să dezghețați manual aparatul. Poate congela destul de mult în 24 ore, iar aici mă refer la capacitatea de înghețare de 16 kg.

Păreri pro și contra

Nu mai este nevoie să dezghețați aparatul deoarece are tehnologie No Frost care controlează nivelul de umiditate de la interior, iar interiorul va fi fără depuneri de gheață. Aerul rece circulă destul de bine la interior datorită tehnologiei Multi Air Flow, pentru a nu exista diferențe de temperatură între compartimente. Toate cele 7 compartimente oferă în total un volum de 271 litri, care este destul de mare pentru dimensiunile oferite. Panoul de control digital arată bine și este așezat la interior pe marginea superioară. Astfel, vedeți temperatura setată și sub acesta vedem două lămpi cu iluminare LED.

Acest aparat are un nume ușor de reținut – Star-Light FRM-271NESS, și este destul de apreciat în acest buget deoarece nu sunt mulți producători care oferă astfel de soluții. Arată bine alături de un frigider sau chiar și alte aparat frigorific pe inox.

Te-ar mai putea interesa