Star-Light FRM-238NFSS, congelator elegant cu 7 sertare

Congelatorul din imagine are un design premium, adică vedem un finisaj pe inox, control digital și un interior spațios. Vorbim de modelul Star-Light FRM-238NFSS care are un volum de 238 litri și este unul dintre puținele modele de la acest brand care oferă o tehnologie de răcire de ultimă generație. Este vorba de No Frost care reduce consumul și nivelul de gheață din interior, pentru ca voi să scoateți cu ușurință alimentele de la interior și nu trebuie să dezghețați frecvent aparatul.

Panoul de control digital de pe ușă arată foarte bine și poate fi folosit cu ușurință, fiind unul de tip touch și este simplu (puține butoane). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Este un aparat frigorific standard care nu necesită incorporare, ci poate fi pus oriunde, chiar și lângă mobilier. Sistemul de dezghețare este automat și nu este o caracteristică standard a acestui tip de aparat, cele mai multe congelatoare au dezghețare manuală (sunt mici și nu au No Frost). Capacitatea netă a aparatului este de 238 litri și este împărțită pe sertare, acestea fiind de dimensiuni diferite și voi puteți sorta puțin alimentele, astfel veți ști unde se află fiecare aliment.

Capacitatea de congelare a aparatului este impresionantă – 15 kg la 24 ore, nu sunt multe congelatoare care impresionează la un asemenea capitol. Ca și funcții, aparatul vă oferă cea de super-congelare și avertizare acustică temperatură ridicată.

Păreri pro și contra

Este un aparat mare și performant, iar tehnologiile avansate sunt prezente – Low Noise și Multiflow. Cu alte cuvinte, aparatul este destul de silențios și fluxul de aer este uniform pentru o temperatură cât mai stabilă indiferent de sertar. Congelatorul acesta are funcție frigider, adică puteți seta temperaturi mai ridicate și cred că este util pentru fructe și legume care nu au loc în combină.

Arată foarte bine în bucătărie și îl puteți pune în colțul camerei dacă nu-l veți deschide foarte des și este la fel de înalt ca și un frigider. Star-Light FRM-238NFSS oferă o clasă energetică superioară și chiar nu vă puteți plângă de consum, el fiind de numai 291 kWh. Bineînțeles, această valoare este influențată și de capacitatea aparatului.