Arctic AC135M31W, congelator cu 4 sertare la preț bun

Congelatorul Arctic AC135M31W este unul dintre cele mai accesibile congelatoare cu 4 sertare oferite de acest brand, iar concurența nu prea există. Producătorii de top nu oferă soluții accesibile sau de dimensiuni reduse. De multe ori avem nevoie de un spațiu suplimentar pentru alimentele congelate, deoarece congelatorul integrat nu este foarte mare. Varianta de jos este una clasică, adică nu necesită incorporare sau o instalare mai specială.

Designul este unul simplu cu mâner vertical care are o formă plăcută și poate că vă place mai mult decât un mâner integrat. Chiar și așa are ușă reversibilă, adică puteți muta mânerul pe partea opusă, în caz că aparatul va fi pus în colțul camerei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Eficiența energetică este foarte bună la acest model și ține cont de consumul aparatului. Este inclusă o tavă pentru cuburi de gheață care o puteți folosi dacă doriți să obțineți ușor tava. Consumul anual al aparatului este de circa 200 kWh, valoare care este destul de redusă. Autonomie fără curent a aparatului este mai mare la generațiile noi și ajunge la 18 ore la acest aparat. Deci nu trebuie să vă faceți griji în caz că este o pană de curent sau doar mutați aparatul, alimentele sunt conservate destul de bine.

Păreri pro și contra

Are un sertar generos cu congelare rapidă și puteți pune destul de multe alimente proaspete în el. Termostatul ajustabil se află în parte de sus și aveți acces la el doar când ușa aparatului este deschisă. Performanțele sunt lăudabile pentru acest buget, adică poate congela 10 kg de alimente la 24 ore. Sunt puține frigidere sau combine accesibile cu un astfel de congelator, de aceea puteți alege un frigider fără congelator și un congelator ca cel de sus. Acesta este doar un exemplu, poate că aveți deja o combină frigorifică și se întâmplă de multe ori să cumpărați multe alimente și să nu mai aveți loc în actualul aparat.

Arctic AC135M31W este recomandarea mea și veți aprecia specificațiile sale pentru acest buget. Alternativă la un congelator este o ladă frigorifică care oferă ceva mai mult spațiu pentru aceeași bani.

Te-ar mai putea interesa