Star-Light EMD-1511TW, espressor manual cu sistem de spumare lapte

Star-Light EMD-1511TW este unul dintre cele mai accesibile espressoare cu sistem de spumare al laptopului, adică poate oferi niște băuturi în plus (cappuccino și caffe latte). Acesta ar putea fi alternativa modernă la Star-Light EMD-1215RB, dar depinde și care v-ar plăcea mai mult. Cel de jos este pe inox cu afișaj electronic și tehnologie de selectare touch, adică interacțiunea este mult mai ușoară. Dacă ați mai avut un astfel de aparat, atunci nu cred că ar trebui să întâmpinați probleme în a-l folosi.

Observ că acest brand oferă tot mai multe astfel de aparate și la prețuri foarte bune, deoarece concurența nu prea există. Brandurile de top se axează mai mult pe segmentul de mijloc și de top sau mai bine zis, oferă serii mult mai bine echipate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu vă deranjează să-l alimentați de fiecare dată cu cafea măcinată, atunci un espressor manual este alegerea potrivită. Spun asta deoarece espressoarele automate au râșniță integrată care poate fi alimentată cu cafea boabe sau chiar o carafă detașabilă pentru lapte, adică nu necesită foarte multă atenție, ci doar trebuie să fie alimentat corespunzător.

Acesta re un rezervor mare pentru apă care este și detașabil ca la multe alte modele, fiind poziționat în partea din spate.

Revenind la aparatul nostru, acesta are acea duză pentru a spuma laptele cu ajutorului aburului. Nu este un procesor automat, dar mă gândesc că știți asta deja. Per ansamblu, aparatul se comportă foarte bine și clienții sunt foarte mulțumiți de alegere.

Nu aș avea ce să-i reproșez, sunt modele chiar mai ieftine (resigilate), dacă nu vă deranjează că au fost returnate de anumiți clienți nemulțumiți.

Concluzie

Star-Light EMD-1511TW este la promoție și la un așa preț, chiar este un deal ce nu merită ratat. Alături de acesta puteți comanda diverse sortimente de cafea și chiar o carafă de inox pentru lapte. Până la urmă gustul cafelei este dat și de ce fel de cafea folosiți, unele feluri sunt ideale pentru acest tip de aparat deoarece are o pompă cu presiune de 15 bari.

Te-ar mai putea interesa