Star-Light DFV-280FWH, congelator NoFrost cu 7 sertare

Congelatorul Star-Light DFV-280FWH este unul dintre cele mai bune modele de pe piață deoarece este mare, are control electronic pe marginea ușii, sistem de răcire de ultimă generație NoFrost. Dacă luăm în calcul dimensiunile și tehnologiile sale, aș putea spune că e precum o combină, doar că-i lipsește frigiderul cu rafturi. Este și normal să aibă compartimente mai mari pentru a putea stoca alimentele mai voluminoase. Mulți ar alege un congelator și nu o ladă frigorifică pentru că ocupă mai puțin spațiu și se poate sorta mai bine acele alimente. De asemenea, veți găsi rapid ceea ce vă doriți fără nici o problemă, cu condiția să nu fiți o persoană scundă :).

Există variante chiar mai mici pentru un buget mai limitat și care nu au No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat are un volum total net de 280 de litri, deci cât 3 congelatoare de combine împreună. Nu știu câți dintre voi aveți nevoie de acest volum dar să știți că e bine să aveți mai mult volum decât mai puțin. Cam tot anul e nevoie de el, deoarece vara puteți pune la congelat toate legumele, dar și eventuale fructe care le puteți folosi la prăjituri. Puteți pune înghețată, pizza sau carne în acesta și sortarea este simplă datorită compartimentelor mari.

Poate fi pus oriunde deoarece nu ocupă spațiu, doar că trebuie ferit de căldură, îngheț și umiditate ca oricare alt aparat. Clasa de eficiență energetică este F (A+) și este satisfăcătoare deoarece sistemul de răcire No Frost reducere formarea de gheață printr-un control mai bun al umidității. Multe aparate frigorifice performante au acest sistem de răcire și poate avea și alte denumiri. Acesta face ca dezghețarea să nu mai fie manuală, ci automată.

Designul este destul de plăcut, iar pe ușa sa se poate observa destul de ușor temperatura aleasă

Plusuri: este voluminos, are un consum redus de energie, vine control electronic, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Star-Light DFV-280FWH poate fi cea mai bună alegere pentru voi deoarece are caracteristici speciale precum: super congelare, Zero Clearance, ușă reversibilă și control digital. Copiii mici nu pot ajunge la butoane deoarece interfața este prezentă doar pe marginea superioară a ușii (la interior).

 

Te-ar mai putea interesa