Beko RFNE312K31WN, congelator înalt și spațios cu No Frost

Congelatorul Beko RFNE312K31WN este unul destul de mare deoarece are o înălțime de 185 cm, adică este cât un frigider. Se poate observa din poza de mai jos că are multe compartimente, iar cel de jos e și cel mai mare. Sunt prezentate pictograme pe fiecare compartiment să vedeți cam ce și cât puteți pune în fiecare, dar și la ce temperatură trebuie menținute. Cu un sistem de răcire foarte avansat cum este NoFrost, consumul scade și performanțele se mențin. Congelatoarele clasice trebuiau curățate des pentru a putea congela în condiții optime, doar că la acesta dezghețarea e automată.

Nu sunt multe congelatoare mari pentru că nu oricine își dorește așa de mult spațiu pentru conservarea alimentelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În general, doar cei care gătesc pentru o familie mai mare au nevoie de un congelator mare ori aveți o cantitate mare de carne în timpul sezonului rece și vreți să o congelați. Alimentele proaspete sunt mai bune dar nu toate pot fi ținute în frigider. E normal ca acest aparat să consume mai mult decât un frigider, iar pe an consumul e undeva la 311 kWh.

Astfel de congelatoare sunt ceva mai bune decât cele integrate deoarece are o capacitate de 19,5 kg la 24 de ore. Designul acestui aparat e simplu pe alb, iar mânerul este vertical cu finisaj metalizat. Nici nu veți găsi congelatoare cu mâner integrat, dar pot există foarte puține excepții. Ca și funcții acest congelator are super-congelare și termostat reglabil. Ușa este reversibilă, adică se pot muta balamalele dintr-o parte în alta. Ocupă destul de puțin spațiu datorită designului și o ladă frigorifică are o lățime de 2 ori mai mare.

Plusuri: congelează destul de mult, oferă mult spațiu pentru depozitare, arată destul de bine, preț foarte bun și ușă reversibilă.
Minusuri: nu sunt prea multe.

Beko RFNE312K31WN arată foarte bine în bucătărie deoarece e vorba de un congelator modern cu finisaj clasic pe alb și performanțe ridicate. Un astfel de aparat e necesar dacă aveți un frigider sau o combină cu congelator mic și cu performanțe reduse.

Te-ar mai putea interesa