Star-Light DFV-280FSS, congelator cu No Frost pe Inox

Star-Light DFV-280FSS este un congelator cu un volum total de 280 litri care este destinat celora care țin porci și au nevoie de mult spațiu de „depozitare” pentru carne. E un congelator aliniat cu vremurile deoarece clasa de eficiență energetică a sa este F (anterior a fost A+). Aparatul e unul care vine cu 7 compartimente, iar capacitatea de congelare e de 21 kilograme la 24 de ore.

Nu este cel mai accesibil congelator de pe piață deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un produs de calitate cu garanție 2 ani. Dacă sunteți curioși de brand atunci trebuie să vă spun că e vorba despre unul românesc care produce electrice și electrocasnice de calitate superioară.

 

Volumul e unul suficient pentru un aparat cu o înălțime de 186 centimetri, fiind vorba despre un volum net de 280 litri. Consumul energetic anual este de 328 kWh, iar asta se traduce și prin clasa F de eficiență energetică. Din fericire acest aparat Star-Light DFV-280FSS beneficiază de No Frost, și din această cauză dezghețarea este una automată. În cazul în care intenționați să-l puneți în casă atunci trebuie știut că aparatul nu e unul gălăgios având un nivel de zgomot de 41 decibeli. Pentru a pune bucăți de carne oricât de mari acest model e unul dotat cu compartimente de dimensiuni diferite (cele din mijloc sunt mai mari).

Pentru achiziția modelului de față ar fi costul de achiziție mic, că are o garanție de 2 ani, că vine de la un brand cunoscut și apreciat, are No Frost, design pe inox și consumul mic de energie.
Contra ar fi că nu are un preț cam piperat.

Concluzia mea este că aparatul acesta e unul foarte bun pentru cineva cu un buget limitat care e în căutarea unui aparat alternativă la o ladă frigorifică. Nu aș spune că acest aparat este unul greu deoarece are 68 kilograme care fac aparatul unul ușor de manevrat și de amplasat acolo unde doriți.

Numele Star Light este unul românesc care aparține de un cunoscut magazin online, dar poate că știți deja aceste informații. Sunt numeroase alternative care pot fi mai accesibile, în special dacă nu sunteți interesați de aspectul său.