Star-Light CSTV-288F, combină clasa F de 286 litri

Star-Light CSTV-288F e o combină frigorifică modernă cu noua clasă F de eficienţă energetică. Consumul energetic anual e de 280 kWh, motiv pentru care aparatul va fi apreciat de cei care vor să facă economii.
Capacitatea e una medie, iar dacă vreţi ceva mai mare atunci poate că ar trebui să vă orientaţi înspre acest Samsung. În condiţiile acesta nici dimensiunile nu sunt exagerate deoarece discutăm despre 54x60x180 lxaxî cm.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat frigorific clasic de la un producător român.
Din imagine se poate vedea că e un aparat cu design minimal de culoare albă, iar uşile acestuia sunt unele reversibile. Acest tip de uşi sunt montate standard cu deschidere înspre dreapta, dar se poate regla deschiderea şi înspre stânga.

Păreri pro şi contra

Modelul Star-Light CSTV-288F e unul al anului 2021 care are o compartimentare bine realizată. Volumul total e de 286 litri din care frigiderul are 204 litri, iar congelatorul 84. Partea de frigider are 4 rafturi, 4 rafturi pe uşă şi compartiment fructe-legume. Partea de congelator are 3 compartimente.
Nu are dispenser de apă sau gheaţă, dar în schimb are o tavă pentru făcut cuburi de gheaţă.
Aparatul nu are No Frost, dezgheţarea trebuind să se realizeze manual.
Nivelul de zgomot e unul normal de 40 decibeli, motiv pentru care aparatul nu va deranja atunci când doriţi să vă odihniţi.

Per ansamblu acest model e unul adresat persoanelor care vor ceva calitativ, dar uşor de folosit. Nu vine cu funcţii avansate pe care le întâlnim la alte branduri, iar în felul acesta oricine îl poate folosi fără probleme.
Despre producătorul Star-Light am scris e că e unul românesc şi mai trebuie scris că activează în mai multe categorii de electronice precum televizoare, electrocasnice mici, maşini de spălat, aparate de aer condiţionat etc.

Te-ar mai putea interesa