Samsung RT46K6630S9/EO, frigider clasa F cu No Frost

Samsung RT46K6630S9/EO e un frigider cu două uşi adresat celor care vor un aparat frigo cu capacitate mare şi multe dotări premium. Printre aceste dotări se numără dozatorul de apă, No Frost şi altele.
Poate te întrebi de ce ai cumpăra acest model şi nu altul. Cu ce se diferenţiază de alte modele?
Are Smart Conversion (lucru întâlnit şi la side by side-uri) care presupune că aparatul are 5 moduri de funcţionare: congelatorul poate fi congelator, frigider sau oprit, iar frigiderul poate fi frigider sau oprit.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Întreţinerea sa nu va fi una complicată deoarece nu se produce gheaţă întrucât are Full No Frost.

Păreri pro şi contra

Frigorificul Samsung RT46K6630S9/EO are un consum anual de 232 kWh, iar din această cauză îi este atribuită clasa F de eficienţă energetică. Vechea clasă de eficienţă energetică e A+.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că aparatul are o autonomie de 9 ore.
Mirosurile din congelator nu se vor îmbina cu cele din frigider deoarece fiecare compartiment are proprii curenţi de aer prin intermediul Twin Cooling Plus.
Având o capacitate de 455 litri e normal ca dimensiunile să fie ceva mai mari, fiind vorba despre 183x73x70 îxaxl cm.
Designul e unul plăcut, mai exact culoarea e argintie (refined inox). Pe uşa frigiderului se poate vedea dispenserul de apă şi pe uşa congelatorului e panoul de comandă.

Per ansamblu acest model e unul adresat celora care vor ceva avansat tehnologic şi care să nu coste o avere. Nu are suport SmartThings, dar No Frost şi restul tehnologiilor vor ajuta foarte mult e pe partea de confort şi economie de timp.

Te-ar mai putea interesa