Star-Light CFM-290FWH, ladă frigorifică cu coșuri superioare

Lada frigorifică Star-Light CFM-290FWH este una dintre cele mai bune alegeri de pe piață dacă vreți neapărat să aveți un model ieftin și performant. Bineînțeles, eficiența energetică e și ea foarte importantă deoarece e un aparat care-l veți folosi destul de des, în special în sezonul rece, dar de ce nu și vara. O familie numeroasă sau ceva mai ocupată are nevoie de alimente suficiente pentru a nu pierde timpul la cozi, adică cumpărați mai rar și mai mult. Congelarea e destul de rapidă și așa și trebuie să fie pentru ca alimentele să nu-și piardă din proprietăți.

Oricum, alimentele proaspete sunt cele mai bune dar poate că nu avem posibilitatea să le consumăm tot timpul așa. Bugetul nu trebuie să fie mare cât timp e vorba de un model accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu este o ladă foarte mare deoarece are un volum de circa 290 litri care nu e împărți pe compartimente ca alte tipuri de aparate (congelatoare). Clasa de eficiență energetică este F care e și cea mai des întâlnită la aceste aparate. Aceasta evidențiază eficiența energetică, astfel că are un consum anual scăzut dar oricum nu cred că o veți folosi chiar tot timpul, ci doar când congelatorul frigiderului sau combinei devin neîncăpătoare.

Aspectul exterior e plăcut chiar dacă e vorba de un alb clasic lucios. Aceasta poate fi pus în cămară deoarece e bine să nu o puneți la căldură sau unde nu e protejată (de umiditate, în special). Temperatura se controlează ca la restul lăzilor frigorifice, adică e vorba de un panou cu control mecanic care e poziționat în dreapta jos (ca la majoritatea lăzilor).

Plusuri: preț corect pentru un volum atât de generos, destul de silențioasă, fiabilă, consum mic de energie și spațioasă.
Minusuri: nimic la acest preț.

Star-Light CFM-290FWH poate fi folosit ca oricare alt aparat frigorific destinat congelării alimentelor, doar că are dimensiuni mai generoase. Poate că pe mulți dintre voi nu vă deranjează acest aspect deoarece oferă un volum de depozitare mai generos. Am pus poza de sus și se poate observa că arată ca restul doar că mânerul e incorporat.

Te-ar mai putea interesa