Star-Light CFM-249FWH, ladă frigorifică mare cu sistem antibacterian

Lada frigorifică Star-Light CFM-249FWH este una dintre cele mai apreciate modele de la acest brand și cu un volum mai generos. Mi se pare destul de reușită iar anumite alimente pot fi puse în coșul superior pentru a avea acces mai ușor la ele. Alte lăzi oferă mai multe coșuri superioare pentru alimente dar acelea pot fi eliminate dacă nu le considerați utile. Se poate pune înghețată sau pungi de alimente mai mici la care ați fi ajuns cu greu dacă le-ați fi pus pe fundul lăzii. Acesta nu e genul de aparat care îl veți folosi tot anul ci doar în perioada rece, pentru că nu are funcție de conversie.

Nu mi se pare prea scump pentru ce oferă și eficiența energetică e superioară. Chiar și brandul e foarte important adică e un criteriu atunci când alegeți un astfel de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Congelatoarele nu ocupă așa de mult spațiu deoarece au o lățime mult mai mică și seamănă cu frigiderele (au o înălțime mai mare). Totuși, în același buget, veți face o alegere mult mai bună cu o ladă frigorifică pentru că veți avea mai mult spațiu pentru depozitare. Clasa de eficiență la acesta e ca la majoritatea modelelor de pe piață – F (A+ după vechea etichetare), iar consumul e mic pentru un volum atât de mare.

Capacitatea de congelare e de 12 kg la 24 ore, care este satisfăcătoare. Cu alte cuvinte, puteți pune o cantitate mare de alimente în această ladă fără să vă faceți griji. Pe partea de funcții acest aparat are câteva funcții: iluminare interioară LED, sistem antibacterian, super congelare, temperatură ajustabilă. Acestea nu sunt funcții atât de speciale, astfel încât să nu le regăsiți și la alte lăzi frigorifice.

Plusuri: e voluminoasă, congelare rapidă, consum redus, coșuri superioare și altele.
Minusuri: nu sunt.

O ladă frigorifică mare nu poate fi prea accesibilă iar Star-Light CFM-249FWH este una dintre cele mai reușite versiuni de pe piață, de aceea e și atât de apreciată. Nu are nevoie de un sistem de răcire mai avansat deoarece consumul de energie e și așa destul de scăzut, iar dacă ar fi avut No Frost, prețul ar fi fost prea mare.