Star-Light CFM-198FWH, ladă frigorifică cu iluminare interioară LED

Star-Light CFM-198FWH este una dintre cele mai generoase soluții de la acest producător de electrocasnice. Doar din nume se poate observa că are un volum mare. Este specificat doar volumul net care vă interesează deoarece este volumul real. Are un design plăcut atât la interior cât și la exterior, iar pentru cei interesați am pus o poză mai jos cu interiorul său dar nu e cu nimic mai special decât la restul. În general, astfel de lăzi se adresează celor care au un magazin ori chiar familiilor mai numeroase.

Dacă acest aparat nu vă este pe plac datorită dimensiunilor sale, aveți de ales între o ladă frigorifică mai mică și un congelator. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acest aparat are o formă orizontală, motiv pentru care ocupă și mai mult spațiu însă oferă cel mai bun volum pentru acel preț. O ladă frigorifică nouă are o clasă de eficiență foarte bună însă nu poate fi peste F. Spun asta pentru că congelarea presupune un proces cu consum mare de resurse. De aceea frigiderele consumă mai puțin decât combinele frigorifice, dar există și excepții. Pe an consumul de energie se situează undeva în jurul valorii de 219 kWh, dar depinde cât de de s o veți folosi.

Capacitatea de congelare la 24 de ore e impresionantă pentru un aparat frigorific, însă nu și pentru cât e volumul. Mi se pare normal ca un aparat așa de mare să poată congela 9 de kg dar nu știu dacă veți introduce vreodată atâtea alimente.

Designul acestui aparat e destul de simplu și nici nu veți găsi lăzi care arată diferit. E dotată cu iluminare LED care este foarte importantă dacă veți pune aparatul într-o cameră slab iluminată și nu toate aceste modele o au.

Plusuri: consum redus pentru acel volum, capacitate de congelare mare, arată bine și are LED interior.
Minusuri: ocupă mult spațiu.

Star-Light CFM-198FWH este o alegere foarte bună pentru cei care congelează mult, însă pentru cei care consumă multe alimente proaspete, un frigider mare e de ajuns. Poate fi un ajutor dacă actualul congelator e plin și nu mai face față.