Star-Light CFFM-198FWH, ladă cu funcție frigider

Lada frigorifică Star-Light CFFM-198FWH este una dintre cele mai mari variante oferite de acest brand și care e disponibilă la un preț foarte atractiv. Cu alte cuvinte, raportul specificații/preț este foarte bun în cazul acestui model. Chiar dacă este mare, puteți să o mutați unde doriți deoarece are doar 30 kg (goală), deci nu e nevoie de mai multe persoane. Noua generație de aparate este mult mai fiabilă dar și eficientă, motiv pentru care nu văd de ce ați alege un model vechi.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează brandul ori consumul de energie, dar nu văd de ce nu ați alege lada de mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O ladă cu un volum generos ocupă mult spațiu și e normal că doar are o formă orizontală și nu verticală ca și congelatoarele. E vorba de un volum net de 198 litri care e mai mult decât satisfăcător pentru orice familie. Clasa de eficiență energetică este F (A+) pentru un consum de numai 250 kWh pe an. Dezghețarea rămâne manuală și capacitatea de congelare este satisfăcătoare – 9 kg, deci suficient de mult și e la 24 de ore.

Are un design simplu dar și plăcut în același timp, deschidere capacului e clasică și interiorul este destul de vizibil datorită iluminării LED. Mi se pare foarte utilă dacă nu doriți ca cei mici să umble la ea. Se poate observa din anumite poze că are un coș din sârmă care e și singurul accesoriu. În general, lăzile mari au roți de deplasare însă nu și cele mici pentru că nu sunt foarte grele.

Plusuri: autonomie mare fără curent, volum generos pentru depozitare, funcție frigider, capacitate de congelare bună, iluminare interioară LED etc.
Minusuri: nu are yală.

În general, aparatele frigorifice mari au și sistem de răcire No Frost, dar nu puteți avea pretenții la un preț atât de atractiv. Star-Light CFFM-198FWH este alegerea corectă pentru cei care vor un aparat mare și performant. Aceasta poate fi utila dacă aveți un frigider cu congelator mic și de multe ori se întâmplă să nu aveți destul spațiu pentru congelarea cărnii sau a legumelor.

Te-ar mai putea interesa