Star-Light CFFM-99FWH, ladă frigorifică mică cu LED interior

Lada frigorifică Star-Light CFFM-99FWH este una dintre multele variante disponibile pe piață iar acest brand oferă câteva soluții destul de performante la un buget redus. Nu e nevoie de o ladă frigorifică foarte mare dacă aveți deja o combină frigorifică. Spre deosebire de un frigider, combina are un congelator mai mare și se poate întâmpla uneori ca acel congelator să nu fie de ajuns (în general, iarna se întâmplă asta când aveți mai mult de congelat). Un congelator clasic ar fi oferit mai puțin volum în același buget dar spațiul ocupat e mai redus (datorită formei sale).

Alegerea finală ține de voi, adică nu toți avem același buget și spațiu pentru depozitare, însă o ladă frigorifică e necesară dacă aveți un aparat frigorific mic la ora actuală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net al acestui aparat e de 99 litri care nu e împărțit pe compartimente deoarece la interior are un coș destul de mare. Clasa energetică e bună pentru un aparat așa de nou și nu e nevoie de ceva superior – F. Clasele de eficiență energetică se oferă în funcție de caracteristicile tehnice ale aparatului.

Capacitatea de congelare e de 4.5 kg la 24 ore care e foarte bună. Chiar dacă o altă ladă frigorifică ar oferi mai mult, nu cred că veți cumpăra atâtea alimente într-o singură zi. Designul e simplu ca la oricare altă ladă și nu am ce să-i reproșez la acest capitol. Un minus ar putea fi lipsa încuietorii, dar poate o veți pune într-o încăpere unde nu va umbla nimeni. Mi se pare destul de silențioasă și oricum nu veți pune aproape de dormitor ori altă cameră care v-ar putea deranja.

Plusuri: capacitate de congelare satisfăcătoare, volum decent pentru cât costă, ușor de folosit, LED interior și e fiabilă.
Minusuri: nu prea sunt.

Star-Light CFFM-99FWH este un aparat destul de mare și care va ocupa mult spațiu în bucătărie, de aceea se adresează și celor care au o locuință mai mare. Nu e nevoie de un efort financiar mare, dar totuși, costă cam cât un frigider mic. Consumul e mai mare deoarece congelează alimentele, deci nu le menține doar la o temperatură joasă.