Midea MDRC207SLF34G, ladă frigorifică care poate fi folosit ca frigider

Lada frigorifică Midea MDRC207SLF34G este una dintre cele mai atractive lăzi de pe piață deoarece impresionează printr-un raport dotări/preț foarte bun. Dotările sale sunt satisfăcătoare pentru cât costă și este loc de mai bine. Pe partea de design observăm că are: control mecanic, finisaj pe bej și mâner pentru deschidere verticală a ușii. Este genul de aparat care se pune în bucătărie deoarece ocupă puțin spațiu, pentru că are o lățime mică și lângă mobilier chiar arată bine.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul mai mulți producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acest aparat are un volum net total de 142 litri, clasă energetică F, consum anual de numai 192 kWh, capacitate de congelare de 6,5 kg la 24 de ore. La interior are două coșuri mici în care puteți pune orice cum doriți deoarece e suficient loc, nu ca și la congelatoare care au sertare. Sistemul de dezghețare e manual și putea fi automat dacă ar fi avut un sistem de răcire mai avansat (cum e No Frost).

Pe partea de aspect, acest aparat are un finisaj pe crem/bej, mâner orizontal pe maro, termostat reglabil și capac cu deschidere verticală. Panoul de control e mecanic și se poate observa în partea de jos dreapta fiind pe aceeași culoare ca și mânerul. La capitolele funcții apartul impresionează cu funcție de frigider, adică pot fi alee și temperaturi peste 0 grade. Nu e nevoie de un model mai mare dacă nu o veți folosi tot anul și poate că aveți un congelator la frigider sau la combine pentru alimente care le consumați imediat sau în perioada următoare.

Plusuri: capacitate de congelare mare, funcție frigider, consum redus de energie, ușor de folosit.
Minusuri: lipsă LED.

Midea MDRC207SLF34G este un aparat frigorific destul de încăpător și care e ideal pentru a congela o cantitate mai mare de alimente. Alături de aceasta puteți lua un frigider ori o combină pentru alimentele care nu doriți să le congelați, ci doar să le țineți la rece. Spun asta doar dacă vreți aparate noi pentru o bucătărie modernă.