Midea MDRC279FZF01CE, ladă frigorifică cu control digital

Lada frigorifică Midea MDRC279FZF01CE este una dintre cele mai bune variante de pe piață în acest buget dacă sunteți interesați de capacitate de congelare. Bineînțeles, aceasta impresionează prin eficiență energetică superioară dar una cu No Frost e puțin mai eficientă (în loc de clasa F, are clasa E). Se poate observa că are două coșuri pentru a pune anumite alimente mai puțin voluminoase și la care să ajungeți mai ușor. Nu poate fi prea silențioasă dar și așa o veți pune în cămară sau altă cameră care e ferită de umiditate, îngheț și căldură prea multă.

Alternativele sunt multe dacă vă interesează doar un model ieftin, adică nu doriți un volum superior sau tehnologii de răcire (pentru dezghețare automată). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Volumul total al acestui aparat este de 198 litri care nu e împărțit pe compartimente. Pe an, acest aparat consumă în jur de 250 kWh și e destul de puțin pentru acel volum. Deci trebuie să raportați consumul la volumul aparatului. Deci, un model mai mic consumă mai puțin, dar acest aspect depinde tehnologiile de răcire.

Capacitatea de congelare la 24 de ore e de 9 kg care poate fi comparată cu cea a unui congelator integrat (de la combinele mari),

Orice aparat frigorific cu congelator are o funcție de super-congelare și aceasta e necesară pentru a congela rapid anumite alimente. Cu cât congelarea e mai rapidă, cu atât alimentele își mențin anumite proprietăți. Are un design modern cu afișaj digital în partea de jos care este destul de evident, însă mi-ar fi plăcut să fi avut yală sau iluminare LED pe capac.

Plusuri: are capacitate de congelare decentă, volum generos, fiabilitate ridicată, preț atractiv, funcție frigider.
Minusuri: nu are iluminare interioară.

Modelul din imaginea de sus, Midea MDRC279FZF01CE, este un aparat cu caracteristici tehnice satisfăcătoare și care poate înlocui orice model mai vechi. Un congelator ocupă mai puțin spațiu deoarece are un design diferit dar nu oferă un volum la fel de mare pentru că interiorul e compartimentat. Deci fiecare tip de aparat oferă avantaje sau dezavantaje, însă numărul lor depinde de buget.