Star-Light CFFM-142FWH, ladă frigorifică cu funcție frigider

Lada frigorifică poate fi folosită ca frigider dacă are această caracteristică. Adică pot fi setate temperaturi mai ridicate pentru alimente care nu vreți să le congelați. Mai jos, este vorba de Star-Light CFFM-142FWH care are un design compact și o capacitate satisfăcătoare. Poate fi un compartiment perfect pentru fructe și legume în perioada sezonului cald, astfel că sunt conservate o perioadă mai îndelungată. Nu ocupă mult spațiu pentru că are o lățime de 63 cm și încărcare /descărcare se poate face prin partea superioară, deci poate fi pusă în spații îngustă (cămară).

Sunt puțini producători care oferă aparate frigorifice sub 1000 lei și varianta de jos o recomand celor care nu au un brand preferat, dar vor să facă o alegere bună. Star-Light este prezent pe piața din România de câțiva ani și oferă soluții excelente în acel buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un sistem de dezghețare manual chiar dacă poate fi folosit ca frigider, dar nici nu putem avea pretenții foarte mari în acest preț. Congelează în 24 de ore cam cât un congelator cu volum similar – 6.5 kg, și nici nu aveți nevoie de mai mult. Volumul net al aparatului este de 142 litri, deci este ceva mai mare decât în cazul unui congelator cu preț similar. Acesta este și motivul principal pentru care unii aleg lăzile frigorifice în locul congelatoarelor.

Păreri pro și contra

Nu ai ce să-i reproșezi, răcește sau congelează foarte bine. Are un design simplu și este ușor de instalat. Are chiar și un coș superior satisfăcător ca mărime, în care să puteți pune alimente care urmează să le consumați sau vreți doar să fie mai vizibile. Autonomia fără curent este destul de generoasă (30 ore), astfel că în cazul unei pene de curent alimentele sunt menținute în condiții optime. Iluminare LED de la interior este un plus pentru aparatele frigorifice mici pentru că vedeți mai bine conținutul și poate că nu aveți o iluminare foarte bună în acea încăpere.

Star-Light CFFM-142FWH are două roți pentru a fi transporta mia ușor, chiar și cu alimente în interior. Acest model impresionează la multe capitole și veți vedea doar păreri pozitive ale clienților.

Te-ar mai putea interesa