Midea MDRD129FZF01, congelator clasa F de dimensiuni reduse

Congelatorul din imagine Midea MDRD129FZF01 nu este singurul model oferit de acest brand, sunt variante puțin mai diferite ca performanțe și dimensiuni. Designul este același pentru seria nouă și vedem o clasă energetică bună pentru un consum redus – clasa F, respectiv 205 kWh. O ladă frigorifică ar fi fost mai mare și poate vă place să aveți compartimente pentru a sorta mai bine alimentele.

Prețul este foarte bun și dacă nu aveți un brand favorit, puteți să treceți pe listă acest model. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Ușa se deschide spre dreapta după cum se vede în imagine și aparatul are un design complet alb. astfel, se va asorta perfect cu mobilierul sau restul aparatelor din bucătărie. Îl puteți pune oriunde este ferit de îngheț, umiditate și căldură excesivă. Aveți nevoie doar de o priză și puteți pune și câteva lucru pe el dacă nu prea aveți loc. Partea superioară este plană și are un finisaj interesant cu pătrățele, se poate vedea din pozele de prezentare.

Performanțele de înghețare diferă de la un model la altul, iar cel de sus are o capacitate de 6 kg la 24 de ore. Aceasta este acceptabilă pentru un volum de 84 litri, adică este comparabil cu congelatorul unei combine frigorifice mai mari.

Păreri pro și contra

Nu este foarte înalt pentru că oferă 3 sertare, din care unul este mai generos. Vorbim de sertarul Freeze Box unde alimentele unt înghețate rapid pentru o conservare mai bună. Acest tip de aparat frigorific nu ocupă mult spațiu și poate fi pus chiar în bucătărie sub blat dacă aveți spațiu sau lângă mobilier. Are aceeași lățime ca și un frigider, iar voi îl puteți folosi când doriți doar că trebuie ținut câteva ore în priză înainte să puneți alimente îl el.

Midea MDRD129FZF01 are un design simplu cu mâner ascuns în partea superioară, iar partea superioară are un finisaj interesant. La interior găsim butonul pentru selectarea temperaturii și este ușor de folosit, fiind unul rotativ. Aparatul trebuie reglat cu ajutorul piciorușelor din față, pentru o funcționare optimă și performanțe maxime.