Star-Light DFV-103F, congelator mic cu clasă A+

Congelator cu 3 sertare din imagine se numește Star-Light DFV-103F și este oferit de un brand popular. Vedem numeroase soluții competitive de la acesta și chiar soluții cu specificații foarte bune, dacă sunteți o persoană ceva mai pretențioasă. Congelatorul din imagine este perfect dacă vă doriți un spațiul în plus pentru alimente și congelatorul frigiderului sau combinei este mic sau deja plin cu alimente.

Are un design simplu și plăcut, iar pe lateral are mânere integrate în caz că vreți să schimbați balamalele. Cu alte cuvinte, are ușă reversibilă pentru ca voi să puteți pune paratul în orice colț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un congelator cu o singură ușă și aceasta se deschide spre dreapta, dar puteți schimba balamalele dacă nu vă convine deschiderea. Sertarele sunt generoase că doar discutăm de un volum de 102 litri. Acesta nu este singurul congelator, însă înălțimea sa de numai 83,8 cm ar permite instalarea sa sub blatul din bucătărie. Clasa energetică reflectă consumul aparatului, iar în acest caz vorbim de o clasă de eficiență A+. Pe an, acest aparat are un consum de numai 191 kWh, adică este destul de puțin.

Lățimea sa este de 54 cm, adică este similar cu un frigider compact, iar adâncimea este de numai 56,5 cm. Dimensiunile cresc dacă vă doriți mai multe sertare sau un volum de peste 100 litri. O ladă frigorifică ar ocupa prea mult spațiu și poate vă vreți aveți alimentele sortare pe compartimente și nu aruncate unele peste altele.

Păreri pro și contra

Un aparat frigorific mic ca acesta poate fi pus oriunde, chiar și în bucătărie lângă mobilier. Sunt multe motive pentru a-l alege: silențios, consum mic de energie, preț foarte atractiv, voluminos, are ușa reversibilă, ușor de mutat, curățarea sa durează foarte puțin și congelează excelent în limita a 7,5 kg la 24 ore.

Star-Light DFV-103F poate fi folosit toată perioada anului și mi-ar fi plăcut să văd funcția frigider și pe congelatoarele mici. Aceasta ar fi presupus un control diferit al temperaturii, adică ați fi putut seta temperaturi pozitive pentru o conservare a legumelor și fructelor.

Te-ar mai putea interesa