Star-Light ACVS-720B, cel mai popular aspirator fără sac

Star-Light ACVS-720B pare să fie cel mai popular aspirator fără sac deoarece arată bine, oferă specificații bune și costă destul de puțin. Acesta este o alternativă la varianta standard cu sac, doar că volumul acelui recipient nu este atât de mare – 2 litri. Mulți l-au ales și pentru că are o greutate de numai 2 kg, majoritatea având în jur de 3-4 kg. Acest brand oferă numeroase soluții pentru casă la prețuri excelente, motiv pentru care merită să le puneți pe lista de cumpărături.

Poate că vă place și culoarea – negru cu verde, și nici nu aveți pretenții foarte mari, astfel că acesta este perfect pentru voi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Puterea de aspirare este de ajuns pentru a face față oricărei suprafețe. Aceasta este de 170W și nici nu aveți nevoie de mai mult, indiferent că îl folosi pentru podele dure ori covoare. Merită să renunțați la vechiul model în favoarea acestuia deoarece consumă foarte puțin (700W).

Nu mai trebui să cumpărați saci și să-i înlocuiți, acum doar goliți recipientul, iar din când în când trebuie curățate și filtrele. Un alt aspect important este nivelul de zgomot, iar la acesta este de numai 77 dB. Nu e cu mult mai mic însă dacă îl folosiți des la putere maximă, se va observa diferența.

Sunt și minusuri în acest preț, iar unele dintre ele le-am menționat deja. Aici mă refer la raza de operare de 6.5 metri deci trebuie să vă rezumați strict la camera în care vă aflați, iar capacitate recipientului de praf nu este foarte generoasă. Însă și așa nu cred că aveți atât de mult praf și păr de animal prin casă în cât să nu fiți mulțumiți. E recomandat să goliți după fiecare utilizare și acest proces nu durează foarte mult.

Concluzie

Star-Light ACVS-720B îl recomand dar mai sunt și alți producători care oferă soluții similare doar că au greutate poate și de două ori mai mare. Deci cu acesta va fi mai ușor să aspirați dacă-l țineți în mână (la trepte și scafe). Mai util ar fi un aspirator vertical ca Rowenta X-Nano RH1128WO pentru că are doar 1 kg.

Te-ar mai putea interesa