Rowenta X-Nano RH1128WO, păreri aspirator vertical de 1kg

Rowenta X-Nano RH1128WO este un aspirator de tipul 2 în 1, deoarece este aspirator vertical și aspirator de mână. Față de alte aspiratoare acesta se diferențiază prin faptul că are o greutate foarte mică. Mai exact discutăm despre o greutate de 1,1 kg.

Acest electrocasnic de mici dimensiuni vine la preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model care beneficiază de o autonomie de funcționare de 40 minute.

Păreri pro și contra

Aspiratorul RH1128WO este unul cu niște caracteristici normale, adică poate aspira vreo 40 de minute într-un rezervor de 400 ml. Referitor la durata de încărcare (charging time) trebuia să scriu că e undeva la 4 ore.

Dacă tot am scris despre încărcare trebuie să menționez că vine cu o stație pentru încărcare care are 2 roluri: încărcare și depozitare.

Este un aspirator de 100 W, dar puterea de aspirare de 20 air Watt. De asemenea trebuie să scriu că vine la pachet cu o perie motorizată care oferă o viteză de 4200 rpm (rotații pe minut).

Eu aș recomanda un aspirator Rowenta X-Nano model RH1128WO celora interesați de un aparat care să poată fi utilizat la interior dar și în mașină. Imaginați-vă că datorită faptului că e și de mână, acest aparat poate fi utilizat și în autovehicul ori locații accesibile de către aspiratoare normale.

Pe partea de dezavantaje trebuie să precizez că acest model este unul care are o capacitate de colectare limitată în comparație cu modelele care sunt cu fir.

De final trebuie să scriu despre acest electrocasnic de mici dimensiuni că eu unul care nu trebuie să lipsească din locuința dumneavoastră întrucât vă va ajuta foarte mult.
Pe piață sunt și alte modele, însă aceasta se evidențiază prin faptul că are o greutate foarte mică. Am scris prezentări de produse și în cazul altor producători, dar trebuie sa scriu că nu am mai întâlnit un model cu o greutate așa de mică și performanțe de aspirare similare altor modele.
Dacă vă interesează o alternativă compactă (dar nu la fel de compact precum acest nano) atunci recomand Rowenta RH1238WO. Diferența dintre aceste două modele constă în faptul că alternativa e ceva mai puternică, ieftină și are o greutate de circa 2,5 kg (adică mai mare). O comparație poate fi văzută aici.

Te-ar mai putea interesa