Star-Light ACTS-606B, cel mai ieftin aspirator vertical

Star-Light ACTS-606B este un aspirator vertical foarte ieftin deoarece este un model cu fir și cu performanțe modice. Sunt disponibile două variante, fiecare are o culoare diferită, cel de jos fiind pe albastru și nici nu veți găsi alte diferențe. De aceea prețurile sunt la fel, iar voi vă puteți alege modelul care vi s-ar potrivi mai mult. Acest tip de aspirator ar fi cel mai practic deoarece este foarte ușor și manevrabil, în comparație cu cel clasic are trebuia să-l trageți după voi. Evident că un corp redus vine cu performanțe mai redus și cu un dotări mai puține.

Bineînțeles, sunt și variante cu acumulator care costă mai mult, dar și filtrele sunt importante, dar nu și aici pentru că vorbim de cel mai ieftin aspirator vertical. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu sunteți mulțumiți de actualul aspirator pentru că este greu, nu aspiră suficient de bine (cele portabile sunt mai puțin performante), dar poate că nici nu ați vrea să cheltuiți mult pe el. Op utere de aspirare de 600 W este satisfăcătoare pentru multe suprafețe și veți ajunge cu ușurință la orice scafă și la orice colț. Chiar și treptele vor fi mai ușor de aspirat numai că vă limitați la 6 metri cât este cablul său.

Nu sunt foarte multe de spus pentru că vorbim de un aspirator ieftin, însă dacă vreți un model pentru un buget de două ori mai mare, v-aș recomanda un Daewoo 9 in 1 care are și acumulator astfel că nu mai sunteți limitați la acel cablu, are și ceva mai multe accesorii și filtru Hepa destul de bun (F5).

Concluzie

Star-Light ACTS-606B se descurcă de minute când nu vorbim de covoare și se poate vedea după clasele respective (performanțe de curățare) – A la pardoseli dure, respectiv F la covoare. Nu toate aspiratoarele au specificate acele clase, dar cele cu fir sunt în general mai performante, dar sunt și excepții. Ca și o concluzie, nu aș spune că ar putea ține locul unui aspirator foarte performante, dar își face treaba dacă vreți să adunați doar praful și scamele de pe jos.

Te-ar mai putea interesa