Daewoo 9 in 1, aspirator vertical cu acumulator

Daewoo 9 in 1 este cel mai popular aspirator vertical deoarece este accesibil, suficient de puternic, compact, fără fir și bine dotat. Este disponibil în mai multe variante de culori, iar cea mai populară este pe roșu/argintiu, dar mi îmi place mai multe cea albastru. Aș putea spune că este alternativa mai performantă la modelele portabile, adică vedem un plus de performanță, autonomie și recipientul de colectare puțin mai mare. Evident că puteți să ajustați lungimea țevi și aveți suficiente accesorii pentru diversele suprafețe.

Nici nu prea îți vine să crezi că acest aspirator este un model fără fir, pentru că are un preț foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Există numeroase motive pentru care merită ales, iar unul foarte evident este prețul. Să nu uităm că vorbim de un brand cunoscut și apreciat de clienți, deci nu este unul oarecare apărut peste noapte. Ar mai fi de menționat că:

  • are un sistem de golire foarte bine gândit.
  • treptele de putere pot fi alese ușor fiind lângă mâner.
  • vine cu protecție pentru supraîncălzire.
  • acumulatorul se încarcă în 3 ore și are o durată maximă de funcționare de 30 minute.
  • puteți aspira orice colț sau scafă cu acesta și nu mai trebuie să ridicați aspiratorul în mâna stângă și să aspirați cu dreapta, acum veți avea doar mâna dreaptă ocupată. Referitor la portabilitate, acesta are numai 2.2 kg, iar forma plăcută a mânerului face ca aspiratul să fie ușor de manevrat.

Puterea maximă a acestui aspirator este de 130 W, deci nu ar fi cea mai bună opțiuni pentru cei care au multe covoare prin casă, însă e mult mai performant decât cele portabile.

Concluzie

Daewoo 9 in 1 poate fi folosit în numeroase moduri, dar acest aspect reiese și din numele său. Aveți inclus în pachet numeroase accesorii care pot fi utile pentru diverse suprafețe. Având în vedere că este la promoție, iar prețul nu diferă de la o culoare la alta, nu ar trebui să stați prea mult pe gânduri. Dacă aveți și animale de companie, varianta de sus nu este ce potrivită, ci mai degrabă un Dyson V8 Animal+ sau unul similar.

Te-ar mai putea interesa