Sharp UA-HD60E-L, purificator de aer cu umidificator

Sharp UA-HD60E-L e un purificator de aer cu umidificator, adică un aparat 2 în 1. Cei mai mulți îl vor alege deoarece filtrele trebuie schimbate o dată la 10 ani, adică avem un aparat cu întreținere minimă și fiabilitate maximă.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca funcționare și utilizare. Din imaginea de alături se poate observa că aparatul e unul cu un design minim al cărui panou de comandă e poziționat superior.

Avantaje și dezavantaje

Modelul de față e adresat celora care vor un aparat modern, dar ușor de folosit, iar cele mai importante aspecte sunt următoarele:

  • Întreținerea modelului Sharp UA-HD60E-L e una minimă, adică trebuie curățate filtrele din când în când. Schimbarea filtrelor se face o dată la 10 ani în conformitate cu indicațiile din manualul de utilizare.
  • Are mai multe funcții precum purificare, ionizare și umidificare. Acestea ajută ca dvs. să beneficiați de aer cât mai calitativ.
  • Poate fi utilizat în încăperi cu o suprafață de până la 48mp așa încât să putem spune că e unul suficient pentru suprafețe ceva mai mari.
  • Nivelul de zgomot nu e unul deranjant deoarece e vorba despre un zgomot de la 25 la 54 decibeli… în funcție de treapta de viteză aleasă.
  • Filtrarea e una avansată cu filtre Hepa și capabilități PM2.5. Pe lângă acestea are filtru cu carbon activ și ionizare.

Spre deosebire de modelul de la Xiaomi acesta are o greutate ceva mai mare (8,6 kg), iar dimensiunile sunt de 64x422x24 îxlxL cm.
Un alt lucru lipsă e că nu-i smart. Adică nu are conectivitate smart și nici nu poate fi controlat de pe telefon.

Per ansamblu, acest model e unul avansat tehnologic util celora leneși, dar care vor un aer mai curat.
Sharp e cunoscut pentru produsele de calitate, iar acest purificator nu face excepție.