Xiaomi Mi Air Purifier 3H, model smart pentru 45mp

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de purificat aerul atunci recomand modelul Xiaomi Mi Air Purifier 3H. Spre deosebire de alte modele acesta e unul smart și poate purifica aerul într-o încăpere până la 45 mp.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și se va comporta fără reproșuri atunci când trebuie să curețe aerul într-o încăpere mare.

Avantaje și dezavantaje

Precum în cazul altor modele și acest Xiaomi Mi Air Purifier 3H are multiple avantaje, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează:

  • Filtrarea e foarte bună deoarece filtrează în proporție de 99,97 procente (precum în cazul modelului Turbionaire E20AT). Asta deoarece are 3 straturi de filtre (cu True Hepa) și PM2.5 (indicator de calitate a aerului).
  • Controlarea aparatului se poate face inteligent de pe telefon sau cu asistenți vocali. De asemenea se poate face și de la ecranul tactil care e de tip OLED.
  • În pachet e inclus tot de ce aveți nevoie, inclusiv filtrul.
  • Dimensiunile nu sunt unele mari, fiind vorba despre 52x24x24 îxlxL cm. Greutatea nu e mică, dar nici mare întrucât e vorba despre 4,8kg.
  • Se laudă cu un nivel de zgomot mic de doar 15 dB, dar aș adăuga că acesta depinde foarte mult și de treapta de viteză aleasă.

Singurul dezavantaj e că filtrul trebuie curățat și înlocuit din când în când. Dacă vreți un aparat care să aibă filtre mai avansate și să trebuiască schimbate la 10 ani atunci vă recomand să mergeți înspre Sharp, dar prețurile sunt pe măsură.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care sunt interesate de un aparat dedicat pentru filtrarea aerului dintr-o cameră. Spre deosebire de altele e smart și foarte popular la nivel mondial.

Te-ar mai putea interesa