Samsung WW90T986ASH/S7, model premium cu VRT+

Samsung WW90T986ASH/S7 este o maşină de spălat rufe apărută recent pe piaţă care se adresează unei familii de 4-5 persoane care vor spele eficient. Modelul acesta are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 130 kWh.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi e smart. Mai exact are Smart Things, adică o caracteristică despre care putem spune că ajută la controlarea şi supravegherea aparatului de pe un telefon care vine cu aplicaţia Smart Things.

Păreri pro şi contra

Are detectare automată a cantităţii, dar ceva mai avansat. Poartă numele de AI Wash şi detectează încărcarea, nivelul apei, gradul de murdărie şi nivelul detergentului.
Motorul acestui aparat e de tip Digital Inverter garantat la 10 ani, garanţia aparatului fiind de 2 ani.
Are caracteristica QuickDrive care presupune că se poate reduce timpul de spălare cu până la 50 procente. Producătorul a obţinut acest rezultat în programul Bumbac 40 grade încărcare la jumătate.
Dacă vă interesează să spălaţi rapid ceva atunci există programul Super Speed care durează 39 minute. Acesta e ajutat de QuickDrive, Eco Bubble şi Speed Spray.
Precum în cazul altor modele Samsung şi acesta are sertar Stay Clean. Acest lucru ajută pa partea de întreţinere deoarece sertarul cu detergent va rămâne curat.
Detergentul e unul distribuit automat, lucru numit Auto Dispense. Astfel detergentul o să fie suficient pentru o lună.
Dacă aveţi pete greu de scos atunci acest model vine cu Bubble Soak, adică o funcţie foarte utilă.
În cazul în care aţi uitat să puneţi la spălat un anume articol vestimentar atunci o să vă ajute AddWash care presupune existenţa unei uşi suplimentare şi a câtorva caracteristici care permit adăugarea de rufe după ce maşina a început să spele.
În titlu am scris că aparatul are VRT+, adică o tehnologie de reducere a zgomotului şi vibraţiilor în timpul spălării. Acest lucru presupune existenţa unui senzot de vibraţii.

Te-ar mai putea interesa