Samsung WW90T854DBX/S7, model de 9kg cu Add Wash

Samsung WW90T854DBX/S7 e o maşină de spălat rufe modernă din seria nouă şi se evidenţiază cu multe caracteristici utile. Printre acestea se numără clasa A3+, Add Wash, Eco Bubble şi motorul Digital Inverter.
Având o capacitate de 9kg se adresează unei familii de 4-5 persoane care doreşte să spele frecvent cu un consum redus de resurse.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnic şi care nu costă deloc mult. Din imaginea de alături puteţi vedea că e vorba despre un model de culoare inox (un gri închis).


Păreri pro şi contra

Maşina Samsung WW90T854DBX/S7 vine cu o eficienţă energetică deosebită, fiind vorba despre clasa A+++. Producătorul menţionează un consum de energie de 130 kWh pe an. Nici consumul de apă nu e unul mare, fiind unul de 9400 litri pe an.
Dacă sunteţi preocupaţi de nivelul de zgomot atunci trebuie să ştiţi că aparatul are 52 decibeli la spălare şi 73 la stoarcere (centrifugare).
Caracteristica Add Wash presupune că se pot adăuga haine dacă aţi uitat să puneţi ceva la spălat deoarece are o uşiţă suplimentară.
Nu este un model slim, dar nici nu ocupă mult loc deoarece dimensiunile sunt de 60x85x60 lxîxa cm.
Trebuie scris despre acest model că e unul smart cu wi-fi şi diferite lucruri pot fi făcute prin intermediul aplicaţiei Smart Things care trebuie instalată pe telefon.
Printre numeroasele programe (sunt 22 în total) are şi program rapid de 15 minute (Quick Wash). Acest program e pentru o cantitate redusă de rufe care nu sunt prea murdare.
Întreţinerea unui astfel de aparat nu e prea complicată deoarece are sertar Stay Clean şi alte lucruri utile. Acest sertar presupune că sertarul pentru detergent va fi mereu curat.

Dacă e să discutăm despre fiabilitate atunci trebuie scris că are motor garantat 10 ani, că e realizat din materiale de calitate şi că garanţia maşinii poate fi extinsă.
În cazul în care doriţi un model cu uscător atunci vă recomand acest model.

Te-ar mai putea interesa