Samsung WD90T754DBX/S7, model cu uscător şi AI Control

Samsung WD90T754DBX/S7 e o maşină de spălat pentru o familie de 3-5 persoane deoarece vine cu capacitate de spălare de 9kg. Faţă de alte modele are uscător integrat cu capacitate de 6kg, acest lucru permiţându-vă să aveţi haine spălate şi gata de purtat.
Incorporează tehnologii smart aşa încât să poată fi controlată de pe telefon şi să economisească cât mai multe resurse.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine la pachet cu foarte multe funcţii utile printre care aş aminti Eco Bubble, Bubble Soak, Smart Things, Add Wash şi AI Control.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest model e unul de culoare inox, dar există şi alternative pe culoare albă.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung WD90T754DBX/S7 nu e deloc gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 54 decibeli la spălare şi 73 la centrifugare. Nici pe partea de uscare nu se poate spune că e un electrocasnic gălăgios deoarece are 59 dB.
Un aspect foarte important la astfel de aparate e consumul de curent, în cazul acestuia fiind vorba despre clasa B de eficienţă energetică cu un consum combinat de 7,29 kWh. Prin consum combinat mă refer la faptul că e consumul maşinii de spălat şi al uscătorului.
Maşina de faţă vine să vă ajute oferind o spălare inteligentă prin intermediul AI Control. Mai exact se pot memora obiceiurile de spălare, iar aplicaţia Smart Things oferă diferite informaţii despre starea aparatului şi a spălării.
Dacă ai uitat să adaugi un articol vestimentar atunci te va ajuta uşa Add Wash care permite deschiderea aparatului în timpul programului.
În cazul în care doar vreţi să reîmprospătaţi nişte haine atunci se poate folosi AirWash care presupune o igienizare cu aer care elimină mirosurile şi igienizează. Este utilizat aer foarte fierbinte.

Te-ar mai putea interesa