Samsung WW90T754DBX/S7, model gri închis cu AI Control

Samsung WW90T754DBX/S7 e o maşină de spălat premium pentru o familiie de 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 9kg. E un model de culoare gri închis alternativă la acest model care e de culoare albă.
Vine cu tehnologii caracteristice Samsung precum Eco Bubble, Bubble Soak, Add Wash, sertar Stay Clean şi Smart Things.

Modelul acesta vine la un super preț, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Puteţi vedea din imaginea de alături că e un model de culoare neagră cu un panoul de comandă minimal. Este vorba despre unul cu control touch screen care e foarte uşor de utilizat.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung WW90T754DBX/S7 nu e unul slim, dimensiunile fiind de 55x60x85 axlxî cm.
Dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie ştiut că are eficienţă energetică A+++ cu un consum anual de 130 kWh.
Aparatul poate fi controlat de pe un telefon deoarece are conectivitate smart tip wi-fi. Mai trebuie instalată aplicaţia Smart Things.
Dacă uitaţi să adăugaţi o haină la spălat şi maşina a început să spele atunci o să vă ajute Add Wash care presupune existenţa unei uşiţe pe care se pot adăuga haine chiar dacă aparatul a început să spele.
Întreţinerea aparatului e una simplă, fără bătăi de cap deoarece are multe lucruri utile. Printre acestea se numără sertarul tip StayClean care e pentru detergent şi presupune că acesta va fi mereu curat.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul ok, fiind vorba despre 53 dB la spălare şi 74 la centrifugare. Trebuie ţinut cont de faptul că centrifugarea se realizează la 1400 rotaţii, maxim.
Pe lângă numărul mare de programe are programe rapide de 15 şi 39 minute (Super Speed). De asemenea aparatul are QuickDrive, adică o caracteristică cu rolul de a reduce timpul de spălare până la 50 procente.

Te-ar mai putea interesa