Samsung WW90T554DAX/S7, maşină culoare inox pt 4-5 persoane

Samsung WW90T554DAX/S7 e o maşină de spăla modernă prin faptul că e smart, poate spăla pentru multe persoane, e eficientă şi uşor de utilizat. Vechea clasă de eficienţă energetică a aparatului e A+++ cu un consum de 130 kWh pe an, iar cea nouă e A.

Aparatul acesta se adresează unei familii de 4-5 persoane prin faptul că are o capacitate de 9kg. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare inox cu un panou de comandă minimalist.

Păreri pro şi contra

Pe eticheta nouă de eficienţă energetică e specificat că la 100 cicluri consumă 49 kWh şo că are un nivel maxim de zgomot de 72 decibeli. Acest nivel de zgomot e pentru centrifugare, la spălare fiind de doar 53 dB.
Dimensiunile sunt unele ok de 55x60x85 axlxî cm, dar nu poate fi considerat ca fiind un aparat slim.
Câteva lucruri caracteristice Samsung ce sunt prezente pe acest model ar fi sertarul StayClean, Add Wash, Eco Bubble, Bubble Soak şi utilizarea aburilor.
Sertarul StayClean e unul care e pentru detergent şi presupune că e mereu curat.
Add Wash presupune că există o uşiţă suplimentară pentru adăugarea de articole vestimentare de care aţi uitat.
Eco Bubble e un lucru emblematic pentru Samsung şi însemană că aparatul spală eficient la temperaturi scăzute deoarece detergentul e transformat în bule pentru a pătrunde mai uşor în rufe.
Dacă aveţi haine cu pete greu de scos atunci vă va ajuta Bubble Soak care e o opţiune de 30 minute care scoate cele mai persistente pete prin intermediul bulelor active.

E un electrocasnic smart putând fi controlat de pe un telefon mobil care are instalată aplicaţia SmartThings. Acest lucru funcţionează alături de AI Control care presupune că obiceiurile tale sunt memorate.

Te-ar mai putea interesa