Samsung WD90T754DBH/S7, model cu uscător şi Add Wash

Dacă vă interesează o soluţie completă când vine vorba de spălatul şi uscatul rufelor atunci vă recomand modelul Samsung WD90T754DBH/S7. Acesta se adresează unei familii de 4-5 persoane datorită faptului că au o capacitate de spălare de 9kg.
De la început trebuie să scriu că e un model smart cu conectivitate wi-fi aşa încât să poată fi controlat de pe un telefon care are instalată aplicaţia SmartThings.

Maşina de faţă vina la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu o multitudine de lucruri utile. Aş aminti faptul că vine cu lucruri caracteristice brandului Samsung, adică Eco Bubble, Add Wash, Air Wash, sertar StayClean şi altele.
Din imaginea de alături se poate vedea noul design al maşinilor de spălat marca Samsung, adică un design minim şi plăcut.


Păreri pro şi contra

Samsung WD90T754DBH/S7 vine ca o alternativă la modelul de 8kg care are aceleaşi funcţii.
Eco Bubble e o caracteristică de la Samsung care presupune că detergentul e făcut bule pentru a pătrunde mai bina în rufe, iar în felul acesta spălarea la temperatură scăzută va fi la fel de bună precum cea la temperatură ridicată. Acest lucru ne ajută să economisim curent.
Eficienţa energetică e B cu un consum de 7,3 kWh per ciclu. Este vorba despre un consum valabil pentru spălare şi uscare.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 54 dB la spălare, 73 la centrifugare şi 59 la uscare.
Nu va trebui să vă bateţi capul cu întreţinerea deoarece vine cu sertar Stay Clean care va rămâne mereu curat.

Pe ansamblu acest model e unul perfect dacă vreţi un aparat care să facă treabă bună, dar care să nu coste mult. Conform datelor furnizate pe fişa tehnică nici consumul de curent nu e mare aşa încât să recuperăm o parte din banii daţi prin facturi mici la curent.

Te-ar mai putea interesa