Samsung WW90T554DAW/S7, model smart de 9kg

Samsung WW90T554DAW/S7 e o mașină de spălat apărută recent pe piață, iar în acest articol m-am decis să dezbat dacă merită sau nu având în vedere că are un cost mediu de achiziție.

Modelul acesta are un preț bun, iar pe acești bani primim un aparat de spălat care are integrate cele mai noi tehnologii de la Samsung. Pe aparat vedem inscripționat doar Smart Things, dar vă asigur că acest model are o multitudine de lucruri+tehnologii utile.

Motive pro și contra

Modelul WW90T554DAW/S7 de la Samsung e unul care vine cu clasa A de eficiență precum un model de la Candy despre care am scris recent. Consumul energetic al mașinii fiind de 49 kWh la 100 spălări.

  • Are tehnologii Bubble, adică Eco Bubble și Bubble Soak. Acestea ajută la economisirea resurselor și scoaterea celor mai persistente pete.
  • Întreținerea e una fără prea multe bătăi de cap deoarece are sertar mereu curat (StayClean) și program Drum Clean care curăță tamburul.
  • E un aparat smart, putând fi controlat de pe un telefon mobil cu aplicația aferentă.
  • Are program rapid de 15 minute. Acesta fiind util spălării unei cantități reduse de haine (în manual se menționează două kilograme).
  • Costul de achiziție e unul ușor mai mare decât în cazul altor modele, dar are integrate multe lucruri utile. Spre exemplu, nu orice mașină are clasa A de eficiență energetică.

Aparatul acesta vine cu tot ce ar fi nevoie de montaj, inclusiv acel accesoriu pentru scurgerea în chiuvetă.
Mai trebuie să cumpărați pentru scurgere un cot tehnic PP de 32 (sau de cât aveți țeava de scurgere în casă) și o garnitură corespunzătoare (găsiți la Bricodepot sau Dedeman).

Per ansamblu, eu zic că acest aparat își merită banii întrucât are multe lucruri utile și pe parcursul utilizării sale consumă puțin curent. În acest fel ne recuperăm banii investiți în aparat.

Te-ar mai putea interesa