Candy Rapido RO 14104DWME/1-S, model clasa A cu wireless

Candy Rapido RO 14104DWME/1-S e o mașină apărută recent pe piață, iar în acest articol m-am decis să analizez dacă acest aparat își merită banii.
De la început trebuie să scriu că e vorba despre un producător de la un producător italian care aparține de Haier.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat cu o capacitate de 10 kilograme care poate spăla pentru maxim 5 persoane.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un design caracteristic Candy și are inscripțiile aferente. Printre aceste inscripții sunt simply Fi, Kg Detector și RapidO.

Motive pro și contra

Mașina de spălat RO 14104DWME/1-S  de la Candy face parte din gama RapidO, adică are o multitudine de programe rapide (9 programe).

  • Fiabilitatea aparatului e una foarte bună, iar din această cauză e oferită o garanție de 5 ani, dar pentru a beneficia de aceasta trebuie să înregistrați aparatul.
  • Eficiența energetică e A, având un consum de 51 kWh la 100 spălări. Ar trebui să fac mențiunea că e vorba despre noua clasă de eficiență.
  • Are funcție Kilo Detector care optimizează parametrii de spălare (resurse) în funcție de greutatea și tipul țesăturii.
  • E construită din materiale de calitate. Un exemplu e cuva din inox.
  • Nu are uscător integrat, iar dacă vreți neaparat așa ceva atunci vă recomand modelul ROW61064DWMCE-S.
  • tehnologia simply Fi s-ar putea să nu fie utilă tuturor deoarece majoritatea persoanelor vor folosi aparatul precum unul clasic, adică fără să-l comande de pe telefon.

În opinia mea, acest model se va descurca formidabil în cazul în care vă interesează ceva eficient pentru o cantitate mare de rufe.
Ca o concluzie trebuie să scriu că aparatul își merită banii având în vedere că incorporează multă tehnologie utilă. Mai trebuie ținut cont de faptul că are o capacitate mare de spălare în condițiile în care eficiența energetică se menține la clasa A.

Te-ar mai putea interesa