Samsung WW90T304MBW/LE, mașină de spălat rufe Slim cu capacitate de încărcare de 8 kg

Noua generație de mașini de spălat rufe de la Samsung este mult mai atractive deoarece oferă performanțe mai bune, un design plăcut și dimensiuni compacte. Modelul de jos este Samsung WW90T304MBW/LE și nu este singurul care a fost lansat anul acesta. Există chiar și variante argintii, dacă designul joacă un rol destul de important (vreți să asortați puțin aparatele). Are o clasă energetică nouă care reflectă ceva mai bine consumul de energie. Este vorba de clasa D care este satisfăcătoare pentru că vorbim de un consum de 73 kWh la 100 de cicluri.

Din imaginea de prezentare se vede foarte bine aparatul și panoul său de control care nu este în totalitate digital. Doar modelele de top au panou de control mai avansat pentru că oferă funcții numeroase și chiar control prin intermediul aplicației mobile (Smart). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele electrocasnice Slim sunt destul de căutate în special dacă nu aveți mult spațiu. Puteți diagnostica aparatul cu Smart Check dacă apare o eroare, iar mai multe informații despre acest nou model veți găsi în manualul său. Lista de programe este lungă și observ că nu lipsesc programele Eco cu o durată de 3 ore, respectiv 38 minute. Tehnologie Digital Inverter a devenit destul de cunoscută în ultimii ani fiind prezentă pe multe aparate mari și oferă numai avansate. Deci, nu aveți motive să nu alegeți o mașină de spălat cu această dotare.

Păreri pro și contra

Specificațiile sunt foarte bune pentru o mașină cu adâncime de numai 46 cm. Cu alte cuvinte, spală foarte multe rufe, stoarce decent, oferă 14 programe de spălare, silențioasă în timpul spălării (comparativ cu altele), interfață simplă și ușor de folosit. Să nu uităm de funcțiile speciale care sunt prezente la această nouă generație: Delay End (amânare program), Drum Clean (opțiune de curățare tambur) și Quick Wash (spălare rapidă).

Samsung WW90T304MBW/LE este un aparat ușor de folosit și foarte util indiferent de mărimea familiei. Nu cred că aveți nevoie de un model de 10 kg dacă spălați des și cu o eficiență energetică atât de bună, veți vedea costuri lunare mai mici.

Te-ar mai putea interesa