Samsung WW80T304MBS/LE, mașină de spălat rufe Slim de 8 kg

Mașina de spălat rufe Slim are adâncime mai mică decât restul și poate avea performanțe similare. Samsung WW80T304MBS/LE este un astfel de model și are un design modern pe argintiu cu negru. Arată foarte bine oriunde alegeți să o plasați. Sunt puține modele compacte cu capacitate de încărcare de 8 kg și clasă energetică atât de bună – D. Este oferită de un brand foarte experimentat și dacă nu vă place acest model puteți alege unul clasic cu capacitate de încărcare chiar mai mare. În ultimii doi ani au crescut destul de mult performanțele mașinilor de spălat, unele au ajuns să spele până la 10 kg, adâncimea fiind de cel mult 60 cm.

Are încărcare frontală ca și multe alte modele disponibile, cele verticale se adresează celor care vor o mașină cu lățime de 40 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina din imagine impresionează la anumite capitole, însă nu este singura de la acest brand sau de pe piață. Oferă un număr mare de programe (14), dar se poate vedea și de pe panou de control și mă refer la butonul rotativ cu care se poate face selectarea.

Păreri pro și contra

Este perfectă pentru o familie de 3-4 membrii sau poate că spălați foarte des. Adâncimea mică este importantă dacă va fi amplasată pe un hot sau chiar în baie, deoarece sub blat poate avea orice dimensiuni. Are tehnologii moderne (motor Digital Inverter este una dintre ele), dar și funcții care nu trebuie neglijate – final întârziat (Delay End), Drum Clean (curățare tambur) și Quick Wash (spălați o cantitate mică de rufe în 18 minute). Amânarea programului este utilă pentru ca rufele să nu rămână foarte mult timp la interior, astfel veți avea timp pentru ele, mirosul proaspăt se menține și nu se vor sifona în tambur.

Samsung WW80T304MBS/LE are un consum de energie mic – 73 kWh/100 cicluri, iar noile clase energetice sunt puțin diferite, cea mai bună fiind Clasa A. Acum vedeți mai bine diferențele dintre mașini și nu veți vedea mai multe mașini cu aceeași clasă energetică (A++ sau A+++), cum a fost anul trecut.

Te-ar mai putea interesa