Samsung WW80TA046AE/LE, mașină de spălat rufe cu Eco Bubble și Bubble Soak

Mașina de spălat rufe Samsung WW80TA046AE/LE face parte dintr-o generație destul de nouă, motiv pentru care arată diferit față de alte modele. Există mai multe astfel de modele doar că acesta e unul destul de accesibil și performant în același timp. Recomand acest brand pentru că oferă multe soluții fiabile. Trebuie să recunosc că are un raport dotări/preț foarte bun, iar promoția mi se pare destul de atractivă. Alături de acesta aș alege unul sau mai multe coșuri de rufe (în funcție de necesități).

Poate pentru unii, acest model pare scump, însă are tehnologii care vor fi de folos, iar unele dintre ele le-am menționat mai sus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control poate fi folosit cu ușurință iar timpul rămas poate fi vizionat cu ușurință. E vorba de un afișaj cu tehnologie LED, care e util dar mai există și afișaje LCD. Caracteristicile tehnice principale sunt acestea: centrifugare de 1400 RPM, capacitate de 8 kg, clasă energetică B. Deci e vorba de o mașină foarte eficientă care nu a fost lansată de prea mult timp. Alături de aceasta mai sunt și alte modele care arată la fel ca și aceasta, doar că anumiți parametrii sunt diferiți (centrifugare, respectiv capacitate).

Multe programe de spălare vă oferă posibilitatea să obțineți rezultatul dorit indiferent de țesătură. Panoul de control oferă posibilitatea alegerii unui program de spălare, opțiuni diverse și altele. Puteți amâna pornirea programului de spălare cu câteva ore dacă nu aveți timp pentru rufe și doriți să fie spălate când reveniți. Numeroasele tehnologii fac diferența și le veți aprecia: Bubble Soak, Smart Check, Eco Bubble și Drum Clean.

Plusuri: consum mic de energie, numeroase programe de spălare, arată destul de bine, ușor de utilizat, tehnologii avansate.
Minusuri: nu este compact.

Samsung WW80TA046AE/LE e un aparat electrocasnic mare care poate fi destul de util și nu cred că aveți nevoie de o capacitate de spălare mai mare. În general, modelele compacte au dimensiuni mai reduse însă nu poate fi prea mică deoarece aparatul nu ar mai fi la fel de fiabil.

Te-ar mai putea interesa